Костянтин Войтенко: "Я на паркеті нічого не боюсь. Зараз мій найбільший страх – втратити родину"

Танці з зірками
Костянтин Войтенко розказав про свій найбільший страх

Актор Костянтин Войтенко розказав про свій найбільший страх.

Поділитися:

Актор і учасник «Танців з зірками» Костянтин Войтенко розказав про свій найбільший страх. І він ніяк не пов'язаний із шоу "Танці з зірками".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЯк побороти свої страхи: практичні поради від психотерапевта Олега Чабана. В чому різниця між страхом та фобією?

Костянтин Войтенко розповів про свої найбільші страхи: 

Я на паркеті нічого не боюсь. Зараз мій найбільший страх – втратити родину.

Войтенко дружина фото

"Родина – це єдине, що є максимально справжнім на цій планеті. Все інше – реально не важливо. На паркеті я танцюю історію початку наших стосунків під трек «Океану Ельзи» «Зелені очі». Їхні пісні – саундтреки мого життя точно. Коли ми з дружиною почали зустрічатися, я запросив її на побачення на концерт «Океану Ельзи». У мене в цей день була зйомка, і коли я вже приїхав, не було зв’язку. Чомусь я відчув, куди треба іти, я побачив її красиві зелені очі і на все життя запам’ятав це. Я думаю, Валя теж", – відверто розказав Костянтин Войтенко.

Дивіться зворушливий виступ Костянтина:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Костянтина Войтенка розповіла правду про їхні сімейні стосунки: пара з квітня не живе разом

Я буду максимально танцювати, щоб дійти до ефіру з родичами. Я хочу запропонувати своїй дружині станцювати з нами. Я би дуже хотів, щоб вона була тут і через це в мене є подвійна мотивація рухатися далі. 

войтенко танці з зірками

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі