«Міс Україна-2016» вийде на паркет «Танців з зірками»

Танці з зірками

Олександра Кучеренко зізналася 1plus1.ua, як працює над собою, щоб взяти участь у шоу.

Поділитися:

У межах презентації проекту «Танців з зірками»Хто з професійних танцівників складе пару зіркам на паркеті? стали відомі імена професійних танцівників, які вже 27 серпня о 21.00 вийдуть на паркет легендарного шоу. Серед них — «Міс Україна-2016» Олександра Кучеренко. Хто танцюватиме з українською красунею, поки тримається в таємниці. Тим часом Олександра активно готується до проекту, щоб невдовзі запалити глядачів вражаючими танцями.

Про давню мрію, танець із красивою історією та секрети краси, що здатна полонити країну, Олександра Кучеренко розповіла в інтерв'ю 1plus1.ua.

Олександро, чому вирішили взяти участь у «Танцях з зірками»?

Я дуже щаслива, що пройшла кастинг на участь у «Танцях з зірками» і стала частиною великої сім'ї «1+1». Для мене це найцікавіший та найяскравіший проект, який тільки може бути на українському телебаченні зараз.

Танці — це завжди вибух емоцій, краса, грація, натхнення, просто дивовижний світ, у який хочеться поринати знов і знов. 

Ви дивилися «Танці з зіркамиТелеканал «1+1» розкрив повний зірковий склад проекту «Танці з зірками»» 10 років тому?

Десть років тому мені було 9. А бально-спортивними танцями я почала займатися у п’ять. Вони стали для мене усім моїм життям, тим вогнем, що не згасає в серці й досі.

Мене завжди цікавило усе, що пов'язане з танцями: я годинами передивлялася відеозаписи чемпіонів світу, танцювальні фільми і шоу, серед яких були й українські «Танці з зірками». Тоді я не могла і подумати, що за десять років постану на одному паркеті з танцюристами, за яких вболівала. Справжня любов до танцю привела мене до моєї мрії — на цей проект.


З дитинства я віддавала максимум свого часу та зусиль на тренування та змагання.

Тобто танцями ви займаєтесь давно. Можливо, маєте й тренерський досвід?

У танцювальну школу я пішла раніше, ніж у загальноосвітню. Моїй танцювальній кар'єрі 14 років. Упродовж цього часу я брала участь у найкрупніших українських та міжнародних змаганнях, серед яких всесвітньо відомий Blackpool Dance Festival, відвідувала лекції найкращих педагогів, щоб досягти професійного рівня танцювання. Своїми знаннями я ділюся з початківцями: треную і діток, і дорослих. 

Як наразі готуєтеся до проекту?

Аналізую «Танці з зірками» різних сезонів та країн. Переглядаю відео, підкреслюю для себе, що подобається, що виглядає ефектно (костюми, постановки, музика) та просто надихаюся. Мої улюблені танцівники — брати Чмерковські та Карина Смірнофф у Dancing with the stars. 

Який танець найбільше хочете виконати у шоу?

Я з дитинства займаюся танцями латиноамериканської та європейської програм. Найбільше мені подобаються запальні, експресивні: самба, ча-ча-ча, пасадобль, танго. Особливо люблю румбу — танець із красивою історією, яку я дуже хочу показати на паркеті цього шоу.

До речі, на конкурсі «Міс світу-2016» ви мали продемонструвати свій талант – і тоді виконали танець ча-ча-ча…

Уміння професійно танцювати завжди виділяло мене серед інших. Так було і на «Міс світу-2016». На конкурс талантів я підготувала шоу-номер, який розпочався з гри на фортепіано і продовжився танцем ча-ча-ча під музику легендарного Джо Кокера Unchain my heart. Коли я потрапила до фіналу зі 122 найталановитіших дівчат світу і почула рідне «Юкрейн», відчула неймовірну радість і гордість за свою країну, за себе, за свій танець. Та перемогти в цьому конкурсі не вдалося: інтернет-голосів від інших країн-фіналістів надійшло більше. 

Олександро, поділіться кількома секретами того, як тримаєте себе у гарній формі.

У мене швидкий темп життя, складний графік щодня. Залишатися сильною, спортивною, красивою мені допомагає здоровий спосіб життя, правильне харчування, регулярні фізичні тренування. На мій зовнішній вигляд прекрасно впливає відпочинок: повноцінний сон, гарно проведений час із близькими людьми, позитивні емоції та чистота думок.

Щоб підтримувати гарну спортивну форму, я продовжую регулярні тренування в танцювальній та тренажерній залах, займаюся розтяжкою та йогою.

Новини по темі