Надя Дорофеєва візьме участь у шоу «Танці з зірками»

Танці з зірками

Співачка прийняла #танціззіркамиchallenge від Олександра Скічка та кинула виклик відомому актору.

Поділитися:

Упродовж декількох тижнів вся Україна стежить за грандіозним #танціззіркамиchallenge телеканалу «1+1», в межах якого стане відомо, хто візьме участь у легендарному оновленому проекті «Танці з зірками».

Днями відомий ведучий Олександр Скічко у студії «Сніданку з 1+1» передав #танціззіркамиchallenge актору та ведучому Володимиру Зеленському, учасниці гурту «Время и Стекло» і тренеру «Голосу. Діти-4» Наді Дорофеєвій та співаку Володимиру ДантесуДантес відреагував на запрошення Олександра Скічка взяти участь у «Танцях з зірками».

Також майбутній учасник «Танців з зірками» Олександр Скічко оголосив всеукраїнський #танціззіркамиchallenge та закликав всю країну записувати відео з танцювальними па різних стилів, публікувати в соціальних мережах та залучати друзів до челенджу, а автору найкращого ролика ведучі «Сніданку з 1+1» подарують два квитки на прямі ефіри.

Упродовж вихідних вся Україна гадала, хто саме з перерахованих зірок прийме #танціззіркамиchallenge та стане одним з учасників легендарного проекту. Отже, на головній сцені країни свої танцювальні здібності продемонструє популярна співачка Надя Дорофеєва:

Я приймаю виклик від Олександра Скічка і з радістю оголошую, що буду брати участь у головному шоу країни «Танці з зірками». Звісно, понад усе мене цікавлять бальні танці», - розповіла співачка.  

 

Надя передала #танціззіркамиchallenge актору Ахтему Сеітаблаєву. Вже незабаром стане відомо, чи прийме популярний актор та режисер виклик.

Зазначимо, що Володимир Зеленський та Дантес не будуть учасниками проекту, проте артисти побажали зірками легкого паркету:

«Найяскравішою була перемога, найскладніша та найважча у моєму житті. Я навіть  не можу підрахувати, скільки віддав часу проекту. Я таким чином підійшов до цього питання: у мене двічі на день було тренування. Глядачам потрібно показати гідний рівень, тому що їх неможливо надурити: люди дивляться і хвилюються кожної хвилини. Отже, потрібно тренуватися і хвилюватися кожної хвилини також - це завжди відчувається. За час проекту я втратив 12-13 кг. Це дуже багато при моєму зрості та вазі. Не хочеться, щоб це стало моїм останнім паркетом. Найцікавіше – прийти на проект, не вміючи професійно танцювати. А потім усе це поступово змінюється. Тому бажаю успіху всім учасникам нового сезону», - розповів сайту «1+1» Володимир Зеленський. 

Нагадаємо, що на головній сцені країни свої сили спробують ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко та співачка і тренер «Голосу. Діти-4» Надя Дорофеєва, одним з членів журі стане всесвітньо відома балерина Катерина Кухар,  а ось чи вийдуть популярна співачка Наталя Могилевська та відомий танцівник Влад Яма на паркет як пара - досі є таємницею. Незмінним ведучим «Танців з зірками» залишиться Юрій Горбунов.  

Упродовж наступних декількох тижнів зірки передаватимуть одне одному #танціззіркамиchallenge, поки глядачам не стане відомий повний зірковий склад проекту. На відео знамениті артисти продемонструють перші танцювальні па та відкриють ім’я наступного учасника «Танців з зірками».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явилися фото Могилевської та Ями, які раніше не публікували

Зазначимо, що оновлені «Танці з зірками» вражатимуть глядачів сучасними танцями та постановками, неповторними яскравими костюмами та новими вражаючими декораціями.

Стежте за #танціззіркамиchallenge у соціальних мережах телеканалу «1+1» та на сторінках зірок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів про танці, які можна дивитися знову і знову

Новини по темі