"Навіщо друге весілля?", – Іванна Онуфрійчук розповіла, чому після Мальдів влаштувала церемонію ще й в Україні

Танці з зірками
Іванна Онуфрійчук розповіла, чому влаштувала два весілля
Instagram/ivannaonufriichuk

Ведуча голдруму "Танців з зірками" Іванна Онуфрійчук розповіла, чому у неї було декілька весільних церемоній.

Поділитися:

Іванна Онуфрійчук, випускниця медіашколи 1+1 та ведуча голдруму "Танців з зірками", розповіла, чому вони з чоловіком вирішили зробити декілька весіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грандіозний суперфінал шоу «Танці з зірками»: Леся Нікітюк стане четвертою суддею, а на паркет повернуться всі пари сезону

Перше весілля Іванни та Алмаза відбулося 23 лютого на Мальдівах. Вони одразу ж планували зробити не одну церемонію:

Не знаю, як у вас, але в нас на Вінниччині заведено гуляти весілля декілька разів. Скільки пам‘ятаю себе, стільки й знаю, що роблять весілля спочатку у нареченої, потім нареченого або ж навпаки. Мені цей звичай дуже подобається. Це хороший привід зібрати разом рідних та близьких людей, влаштувати красиве свято. Чому б ні?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперфінал «Танців з зірками»: Макс Чмерковський розповів, над чим треба працювати фіналістам задля перемоги у шоу

Спочатку друге весілля планувалося у Стамбулі, проте коронавірус вніс свої корективи у плани подружжя. 11 листопада вони офіційно розписалися в київському РАГСі:

Ми взяли шлюб з коханим у Києві, бо на Мальдівах зробити це було неможливим. Мало того, мені дуже хотілося запросити рідних Алмаза в Україну, показати їм найгарніші місця та наші звичаї.

Як зазначила Онуфрійчук, свято вийшло душевним та сімейним.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Одразу після весілля Іванна встигла побувати у Відні, а потім повернулася вести головне танцювальне шоу країни "Танці з зірками".

Онуфрійчук

До речі, нагадаємо, що голосування за суперфіналістів триває протягом тижня. Всі голоси, віддані за Ваших фаворитів сумуються: голоси за минулий ефір та бали суддів за танці у півфіналі, голоси за цей тиждень, голоси за ефір 28 листопада та оцінки, отримані від суддів за танці у суперфіналі. Як проголосувати за улюблену пару, читайте тут.

Онуфрійчук весілля фото

Нещодавно Іванна Онуфрійчук з мамою Світланою завітали на обід в шоу "Твій день". Дивіться сюжет, як мама Іванни готувала котлети за улюбленим рецептом родини:

Новини по темі