Олександра Заріцька поділилася секретами: чи є у неї роман з партнером по «Танцях з зірками» Юрієм Мєшковим та чи насправді Олександр Прохоров відмовився з нею танцювати?

Танці з зірками
Олександра Заріцька про стосунки з партнером та непорозуміння з Олександром Прохоровим

На постшоу «Танців з зірками» Олександра Заріцька розповіла про свої стосунки з партнером та про те, що у неї насправді сталося з Олександром Прохоровим.

Поділитися:

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька та її партнер Юрій Мєшков поділилися своїми секретами з глядачами шоу «Твій день» у пост-шоу «Танців з зірками». Вони розповіли про свої враження від того, що проходять далі, у 9-й ефір проєкту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками: стало відомо, хто покинув шоу в восьмому ефірі

Саша розповідає:

Я заходила на проєкт з мрією виграти, і з кожним тижнем все більше розумію, що це реально. Зараз це вже не мрія, а ціль.

За 8 тижнів шоу Саша схудла на 16 кг. Вона зізнається – сприймає себе і любить у будь-якому тілі, але зараз відчуває себе здоровою. Тож буде продовжувати слідкувати за харчуванням і точно буде танцювати і після завершення участі у шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За двома зайцями" в "Танцях з зірками": голосуємо за кращу Проню (Нікітюк vs Заріцька)

Олександра Заріцька та Юрій Мєшков неодноразово натякали на романтичні стосунки. Юрій навіть зізнавався, що Саша подобається йому як дівчина. Чи означає це, що між ними вже зараз роман? Пара прямої відповіді на це питання не дала. Заріцька коментує:

Ми зустрічаємося… кожного дня, ми тренуємося, у нас все класно. Нам дуже комфортно разом. Ми супер доповнюємо одне одного: я дуже імпульсивна, а він спокійний. Але я не хочу цих рамок, не хочу ставити шаблонів: зустрічаємося, не зустрічаємося…

Заріцька партнер танці

Юрій Мєшков додає – йому подобається рішучість і сміливість Саші. І зазначає:

Найбільше мене вражає її імпульсивність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Він розкрив в мені мої бажання", — Олександра Заріцька та Юрій Мєшков розповіли про особливі стосунки

Ще одне питання, яке цікавить глядачів – що ж дійсно сталося між Олександрою Заріцькою та танцівником Олександром Прохоровим. Ніби вони мали танцювати разом на цьому шоу, але Прохоров відмовився, через що Заріцька на нього дуже образилася. Про це вона розповідала в останньому щоденнику на проєкті. Що ж відбулося насправді? Сьогодні Заріцька прокоментувала цю ситуацію так:

Ми з Сашею дружили, він допомагав мені звикнути до танцю. Я була впевнена, що на «Танцях з зірками» ми станемо в пару. Далі відбулося непорозуміння через мою супер імпульсивність. Саша ще не отримав офіційного підтвердження від каналу, що він у проєкті, і сказав мені про це. А я це сприйняла як те, що він не хоче танцювати саме зі мною.

Так само прокоментував цю ситуацію і сам Прохоров, який був на прямому включенні зі студією. А також побажав Заріцькій та Мєшкову як мінімум дійти до фіналу шоу «Танці з зірками», адже вони цього достойні.

Заріцька Танці з зірками

Олександр Прохоров сказав:

Я за Сашу і бажаю їй перемоги. Я не жалкую ні про що у своєму житті, значить так повинно було бути.

Дивіться, як у Вечір Тріо Олександра Заріцька, Юрій Мєшков та Олександр Прохоров танцювали чуттєвий контемп: 

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі