Ольга Харлан про «Вечір кумирів» на «Танцях з зірками»: «Вчорашній ефір – найбільш емоційна подія в моєму житті. Ми з Дімою танцювали обидва травмовані»

Танці з зірками
Ольга Харлан розповіла про травму на "Танцях з зірками" та номер, присвячений сестрі

На минулому ефірі «Танців з зірками» Ольга Харлан та Дмитро Дікусар обидва танцювали травмовані. Про це стало відомо з пост-шоу у «Твоєму дні».

Поділитися:

Минулий ефір «Танців з зірками» став доволі драматичним для олімпійської чемпіонки Ольги Харлан та її партнера Дмитра Дікусара. Вони опинилися в зоні ризику та були на межі вильоту з проєкту. І майже ніхто не знав, що вони обидва танцювали травмовані. Про це Ольга Харлан розповіла у пост-шоу «Танців з зірками» на прямому включенні в шоу «Твій день».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан у Вечір Кумирів розповіла, чому насправді програла на Олімпіаді в Токіо (номер-СЮРПРИЗ на "Танцях з зірками")

Ольга Харлан розповіла:

Учорашній ефір – це найбільш емоційна подія в моєму житті. В п’ятницю серйозно травмувався Діма, а я впала і невдало приземлилася за 2 танця до нашого виходу. Мене заморозили і я сказала Дімі, що на 2 хвилини ми маємо взагалі забути про травми.

Як наразі почуваються Ольга Харлан та Дмитро Дікусар, чи серйозні в них травми, поки не повідомляється.

Нагадаємо, 6-й ефір «Танців з зірками» був присвячений темі «Вечір кумирів». Ольга Харлан танцювала свій фрістайл для сестри Тетяни, яку називає своїм талісманом. Дивіться, як це було:

У фінальній частині виступу Дмитро Дікусар та Ольга Харлан пристрасно фехтували. Але це не було найбільш емоційним моментом в танцю – кінець номеру став абсолютним сюрпризом для самої Ольги.

Ольга Харлан

На паркет у костюмі ще одного фехтувальника вийшла сестра Олі Таня, і коли вона зняла маску і відкрила своє обличчя, у нашої олімпійської чемпіонки був справжній шок від несподіванки:

Про цей випадок Ольга Харлан говорить:

Навіть 0,1% мого мозку не міг подумати, що це моя сестра.

Кінець 6-го ефіру «Танців з зірками» став не менш драматичним для Ольги Харлан. Їхня з Дмитром Дікусаром пара опинилася на межі вильоту з проєкту, і лише завдяки рішенню суддів вони залишилися в шоу. Дивіться шоу результатів 6-го ефіру «Танців з зірками»:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками: стало відомо, хто покинув шоу в шостому ефірі

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі