Ольга Харлан та Дмитро Дікусар розповіли, чим будуть дивувати у фіналі «Танців з зірками», та дали оцінку конкурентам (ексклюзивно у «Твоєму дні»)

Танці з зірками
Ольга Харлан та Дмитро Дікусар розповіли про плани на фінал Танців з зірками та про те, що думають про конкурентів

Фіналісти шоу «Танці з зірками» Ольга Харлан та Дмитро Дікусар розповіли про підготовку до останніх танців сезону на проєкті та дали оцінку своїм конкурентам.

Поділитися:

Вже цієї неділі, 28 листопада, відбудеться грандіозний фінал найбільш танцювального шоу країни «Танці з зірками». За перемогу будуть змагатися пари Ольга Харлан і Дмитро Дікусар, Артур Логай і Анна Кареліна, Костянтин Войтенко і Роксоляна Маланчук. Сьогодні ексклюзивно у шоу «Твій день» Ольга Харлан та Дмитро Дікусар розповіли про свій шлях на проєкті та дали оцінку виступам і потенціалу своїх конкурентів.

Нагадуємо, що голосування за улюблену пару фіналістів триває протягом тижня! До голосів, які ви надсилали попереднього ефіру та оцінок суддів у півфіналі, додаються усі, які ви надішлете протягом цього тижня та впродовж суперфіналу, а також бали від суддів за танці у суперфіналі. Як проголосувати за улюблену пару, читайте тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях до суперфіналу "Танців з зірками" олімпійської чемпіонки Ольги Харлан: найкращі виступи та найяскравіші моменти

Ольга Харлан зізналася:

«Я думала, що я буду танцювати 5-6 ефірів, не більше. Адже в мене не було такої аудиторії фанатів, як у інших зірок. Але я вірила, що завдяки своїй праці, та тандему із Дімою я зможу навчитися танцювати та пройти далі. Я не звикла здаватися».

Дмитро Дікусар, виявляється, був налаштований навпаки відразу на фінал. Він розповів – одразу, коли дізнався, що буде танцювати у парі з Олею Харлан, відчув присмак перемоги. Дивіться перший виступ цієї пари на «Танцях з зірками»:

Дмитро Дікусар сказав, що танцювати з такого рівня партнеркою для нього величезна честь і додав:

«Коли мені сказали, що я буду танцювати з олімпійською чемпіонкою Олею Харлан, і я побачив наші прізвища поруч, то відчув, що для мене це велика честь. Я щоразу ловлю себе на думці, що я танцюю зі спортсменкою номер один у світі. Я вірю в цю людину і в перемогу на 100%».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай на «Танцях з зірками»: шлях до суперфіналу (цікаві факти, неповторні образи та постановки)

Ведучі шоу «Твій день» запитали Ольгу та Дмитра, чого від них чекати у фіналі. Дмитро зізнався, що хотів би станцювати на пілоні, але поки не може точно сказати, чи вдасться це зробити у фіналі. А ось Оля сказала:

«Ми вже літали на полотнах, вогонь був, вода була. Але ми ще точно будемо вражати».

Дивіться, як у півфіналі Ольга Харлан, Дмитро Дікусар та Санта Дімопулос танцювали віденський вальс з елементами повітряної гімнастики:

Своїх конкурентів Артура Логая та Костянтина Войтенка Ольга Харлан оцінила однаково високо. Вона вважає, що вони різні, в кожного своя тактика, кожен з них бере участь у чесній боротьбі за перемогу. А Дмитро Дікусар зізнався, що йому більше подобається як пара Артур Логай та Анна Кареліна, вони дивують ефектними, видовищними танцями. А ось Костянтин Войтенко йому більше подобається як сольний виконавець, його одиночні танці були дуже майстерними, вважає Дікусар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях актора Костянтина Войтенка до суперфіналу «Танців з зірками»: згадуємо вражаючі танці та особисті драматичні моменти

Насамкінець про свої майбутні виступи у фіналі «Танців з зірками» Дмитро Дікусар сказав:

«Ми станцюємо про наш шлях на проєкті: тяжкий, як і в спорті, але переможний».

Грандіозний фінал "Танців з зірками" відбудеться вже скоро: 28 листопада о 21:00 на каналі 1+1Квитки на останній ефір сезону можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі