Ольга Харлан та Дмитро Дікусар у пост-шоу «Танців з зірками»: розмови про омріяне суддівство та омріяний кубок

Танці з зірками

Ольга Харлан та Дмитро Дікусар завітали на пост-шоу «Танців з зірками» у шоу «Твій день». Про що вони розповіли глядачам?

Поділитися:

Сьогодні відбулося пост-шоу «Танців з зірками» у шоу «Твій день». Гостями студії стали півфіналісти Ольга Харлан і Дмитро Дікусар. Вони розповіли про свої мрії: Ольга Харлан про кубок «Танців з зірками», а Дмитро Дікусар – про бажання посісти місце у журі шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли я бачу Макса, я бачу своє майбутнє", — Дмитро Дікусар зізнався, що хоче зайняти суддівське крісло і рівняється на Чмерковського

Ольга Харлан сказала:

«Залишилося зовсім трохи до кінця, і ми тепер думаємо лише про кубок. Якщо раніше я думала, що протримаюся десь ефірів 5, то зараз у мене відкрилося друге дихання».

Її партнер Дмитро Дікусар зізнається, що отримує насолоду від танцю і від того, яке враження їхні виступи справляють на людей. Дивіться фантастичне аргентинське танго від Ольги Харлан, Дмитра Дікусара та Макса Чмерковського:

На запитання, хто з партнерок «Танців з зірками», з якими він танцював у різні часи, йому подобається найбільше, Дмитро відповів:

«Я не люблю порівняння жінок, це не по-чоловічому. Але я дуже вдячний, що Оля так круто танцює, запалювати з нею дуже легко».

Нагадаємо раніше Дмитро Дікусар заявляв, що саме з Ольгою Харан мріє нарешті виграти «Танці з зірками» та посісти у майбутньому місце в журі. Сьогодні він прокоментував це так:

«Ця думка виникла тому, що багато людей про це пишуть. Але я перш за все хочу танцювати. Навіть якщо я сяду в журі, я все одно хочу вигадати, як мені танцювати для людей. Мозок мій обере суддівство, але моя душа завжди буде танцювати. Я перш за все танцюрист».

Нагадаємо, у неділю відбувся чвертьфінал шоу «Танці з зірками». Дивіться, хто покинув шоу цього разу? Півфінал шоу відбудеться 21 листопада, а грандіозний фінал – 28 листопада. Не пропустіть! Квитки на ефіри можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі