Партнер MARUV по «Танцях з зірками» вражає схожістю з солістом Little Big

Танці з зірками
Партнера MARUV по «Танцях з зірками» сплутали з фронтменом Little Big | Новини | 1+1
@maruvofficial

І зачіска, і вусики, і погляд...

Поділитися:

Які знаменитості візьмуть цього року участь у новому вибуховому сезоні «Танців з зірками», глядачі дізналися вже давно. А ось імена їхніх партнерів по паркету — часом не менш зіркових — залишалися таємницею майже до останнього. 

Лише у середу, 21 серпня, творці шоу розсекретили склад кожної з 14-ти пар. Епатажній MARUV дістався хореограф Євген Дмитрієнко, можна просто — Jay. Чого очікувати від такого гарячого тандему, поки незрозуміло, але судячи з першої спільної фотосесії  — відмовлятися від свого БДСМ-образу Анна Корсун не планує... І Євгену не дозволить. 

Співачка поділилася гарячими кадрами, на яких разом із партнером, у найкращих традиціях MARUV, позує в латексі та на височенних підборах.

Цікаво, що шанувальників здивував не провокаційний образ Jay, а його схожість із колегою та товаришем Анни — солістом гурту Little Big, Іллєю Прусікіним

Ілля Прусікін у кліпі Little Big — Faradenza

У коментарях під фото, які опублікувала MARUV, спалахнула дискусія. Хтось просто дивується спільним рисам між хореографом і співаком, хтось сумує, що це все ж таки не фронтмен Little Big, хтось продовжує переконувати, що то ж таки він і є...

«Ілліч сильно змінився!», «То це все ж таки Прусікін?», «Я подумала, що це Ілліч, і вже налаштувалася очікувати спільний трек», «Не впізнали, так? Це ж Іллюха Прусікін!».

Ілля Прусікін і MARUV

Нагадаємо, що танцювальний досвід у автора хітів гурту Little Big, звичайно, не такий великий, як у Jay, але дещо виконавець також вміє.

Ілля Прусікін у кліпі Little Big — Skibidi

До речі, фрістайл під трек Іллі Прусікіна Skibidi минулого сезону наблизив Ігоря Ласточкіна та Ілону Гвоздьову на крок до перемоги у «Танцях з зірками». Пригадай, як це було:     

Щоб уважніше роздивитися і саму MARUV, і її реального партнера по «Танцях з зірками» Jay, вмикай 1+1 сьогодні, 25 серпня, о 21:00. Також не забувай про онлайн-трансляцію ефіру на сайті 1plus1.ua. А поки дивись анонс: 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Ще більше цікавого про учасників «Танців з зірками»:  

1. Від чого відмовилась MARUV заради участі у «Танцях з зірками»

2. «Тато сказав мені застрахувати ноги», — Вікторія Булітко про участь у «Танцях з зірками»

3. «Це моя карма», – Дзідзьо про участь у «Танцях з зірками»

4. Відома гімнастка Анна Різатдінова напророкувала собі участь у «Танцях з зірками»

5. «У мене 69 переломів»: Даніель Салем про екстрим, сексуальність та страхи

6. «Доню, ні!» — Надія Матвєєва про реакцію мами на свою участь у «Танцях з зірками»

Новини по темі