Переможці «Танцюй серцем» поділилися враженнями від конкурсу та очікуваннями від фестивалю Blackpool

Танці з зірками

Переможці конкурсу «Танцюй серцем» Анастасія Грошева та Віталій Павленко поділилися емоціями від виграшу та очікуваннями від фестивалю Blackpool Dance Festival-2022.

Поділитися:

Вчора на «Танцях з зірками» стали відомі імена переможців проєкту «Танцюй серцем», який телеканал 1+1 започаткував за підтримки партнера та мецената – Андрія Мацоли. Отже, перемогла пара Анастасія Грошева та Віталій Павленко. Вони сьогодні прийшли поділитися своїми враженнями та очікуваннями у «Сніданок з 1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проєкт “Танцюй серцем” для всіх бажаючих танцювати: це твій шанс потрапити на Blackpool Dance Festival 2022

Вчора на паркеті «Танців з зірками» проходив фінал міні-турніру спец проекту «Танцюй серцем», який телеканал 1+1 започаткував за підтримки партнера та мецената – Андрія Мацоли. Впродовж 10 тижнів професійні танцівники мали можливість записати та відправити відео зі своїми танцями. Хореографи проекту «Танці з зірками» уважно їх переглянули та обрали найкращі 5 пар. Саме вони у 11 прямому ефірі вийшли на паркет проекту, де після міні-турніру судді вирішили, хто ж з них представлятиме Україну на Міжнародному танцювальному фестивалі Blackpool Dance Festival у 2022 році.

До 5-ки фіналістів конкурсу «Танцюй серцем» потрапили:

  1. Олександр Савченко і Дар’я Тюхтя.
  2. Вікторія Антонюк і Сергій Єфремов.
  3. Вадим Швиданенко й Анна Письменна.
  4. Станіслав Лахарєв і Поліна Бевзюк.
  5. Анастасія Грошева та Віталій Павленко.

Головна хореографиня шоу «Танці з зірками» Олена Шотенко розповідає:

«Ми переглянули більше 100 заявок, з них обрали 5 найкращих пар».

Танцюй серцем

Вчора ці 5 пар танцювали на паркеті «Танців з зірками», після чого журі оголосили свій вердикт. Головний суддя проєкту Влад Яма зауважив:

«Ми хочемо дати дорогу молоді».

Танцюй серцемФОТО: Instagram/matsola.andriy

Як уже зазначалося, перемогу виборола пара Анастасії Грошевої та Віталія Павленка. Саме вони поїдуть на Blackpool Dance Festival.

Танцюй серцем

Завдяки партнеру проекту та меценату Андрію Мацолі для пари ця поїздка буде абсолютно безкоштовною. Після оголошення результатів він зауважив:

«Вітаю вас із заслуженою перемогою! Ви їдете на Блекпул!!! І цей кубок справедливо ваш! І ще. Я хочу вручити вам наш український прапор, щоб ви, коли переможете на Блекпулі, обов’язково підняли його над собою і показали всьому світові, що ми вміємо перемагати та вміємо йти до своєї мрії! Успіху вам!»

А у своїх соцмережах Андрій Мацола побажав успіху цій парі на змаганнях:

Сьогодні ж у «Сніданку з 1+1» Анастасія та Віталій розповіли, що танцюють разом усього 2 роки. Віталій вже був на Blackpool, коли йому було 15 років, і про цей фестиваль захоплено говорить:

«Цей турнір є еталоном турнірів з бальних танців. Це великий шанс, найбільш значимий турнір з бальних танців, і атмосфера там просто неймовірна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Blackpool Dance Festival 2021: українці завоювали три «золота» (хто поїде у наступному році – відкритий конкурс)

А Анастасія Грошева додає:

«Спочатку ми не повірили, що серед стількох пар України обрали саме нас, але згодом це усвідомивши ми були надзвичайно раді. Тепер наші тренування будуть мати ще більшу мотивацію, адже на нас велика відповідальність».

Танцюристи розповідають – тренуються щодня по 3-5 годин, і перед участю у турнірі будуть ще більше часу приділяти вдосконаленню своєї майстерності.

Нагадаємо, у неділю відбувся чвертьфінал шоу «Танці з зірками». Дивіться, хто покинув шоу цього разу? Півфінал шоу відбудеться 21 листопада, а грандіозний фінал – 28 листопада. Не пропустіть! Квитки на ефіри можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі