"Сильнішої любові я не бачив", – Артур Логай розповів про свого дідуся, який 51 рік готує сніданок дружині

Танці з зірками
Артур Логай присвятив танець коханню рідних бабусі та дідуся

Під час танцю Артура й Анни у Вечір Кумирів співатимуть рідні бабуся та дідусь актора. Танець Артур теж присвячує найріднішим.

Поділитися:

Артур Логай поділився зворушливою історію про кохання своїх бабусі та дідуся та присвятив номер у Вечір Кумирів на шоу "Танці з зірками" саме ним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай перевтілився на паркеті «Танців з зірками» в головну героїню серіалу «Моя улюблена Страшко»

Актор зізнався: не має кумирів, проте у нього є люди, що надихають. І це – бабуся та дідусь:

Дідусь бабусю називає своєю Розою, вона його Женькою. Він 50 років готує їй сніданки: "Тетяночко, йди снідати". Бабуся останнім часом молиться, щоб вони не жили жодного дня один без одного. Я не хочу просто про це казати вголос.

Партнерка Артура Анна Кареліна розповіла, як ставиться до теми танцю та який Артур під час репетицій:

Не можна ж такі теми брати, це просто нестерпно! Артур дуже глибокий як людина, а контемп – це про те, що йде з серця. Артур, коли починає дуже сильно старатися, починає інколи перегинати. Він нервує. Можливо людям зі сторони навіть страшно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «В мене є позашлюбний син», — Артур Логай відверто про особисте на вечорі таємниць у шоу «Танці з зірками»

Цей танець має бути про єдність, коли люди все життя тримаються за руки й ніколи не відпускають. Саме тому сьогодні для контемпу Артура та Анни співають найрідніші для актора люди:

У мене в голові вітер, хуліганом був. І дід такий самий. Ну і знайшлася в нього своя Таня, а в мене своя Женя, які змогли стримати що одного, що іншого. Я відчуваю велике хвилювання, тому що цей номер для мене – це не просто танець чи шоу. Це ціла історія, Всесвіт бабусі та дідуся. Сьогодні ви заспіваєте для нас, але пам'ятайте, що ви обіцяли заспівати ще на весіллі ваших правнуків.

Танець Артура та Анни справив неймовірне враження на суддів! "Це кращий дуєт сезону... дихання в унісон", — Катерина Кухар. "Я не знаю, що робити парам, щоб це перевершити", — Влад Яма. "Я буду переглядати це знову і знову", — Макс Чмерковський. 

Ведучий Юрій Горбунов поцікавився, що робити, щоб зберегти такі стосунки крізь час, на що дідусь та бабуся Логая відповіли:

—Треба багато працювати і багато кохати...
—Треба поважати, уступати і кохати так, як кохаю я свою Танєчку...

Ведуча зіркового балкону Маша Єфросініна просто вражено звернулася до партнерки Логая, Анни Кареліної:

Аня, я не знала, що людське тіло може таке творити!..  

Дивіться танець Артура Логая та Анни Кареліної у супроводі Тетяни Валентиновни та Євгенія Олександровича Логаїв – бабусі та дідуся Артура:

Новини по темі