Сюрприз для Іванни Онуфрійчук на «Танцях з зірками»: що подарував їй коханий прямо на ефірі (відео)

Танці з зірками
Чоловік Іванни Онуфрійчук зробив їй сюрприз на Танцях з зірками

Вперше на ефір «Танців з зірками» завітав коханий ведучої голдруму Іванни Онуфрійчук. Що він подарував дружині?

Поділитися:

Вчора відбувся десятий прямий ефір шоу «Танці з зірками», присвячений темі «Сімейний вечір». Дуже символічно, що саме на ефір з родинами завітав і чоловік ведучої голдруму Іванни Онуфрійчук. Це вперше він відвідав головне шоу неділі. Коханий подарував Іванні величезний букет троянд: білих у центрі і червоних по краю.

Іванна Онуфрійчук з чоловіком

Це був надзвичайно романтичний жест. Дивіться, як це було:

На ефірі також була присутня мама Іванни Онуфрійчук та інші члени родини. Про подарунок чоловіка ведуча написала:

Сімейний вечір на «Танцях з зірками» особливий для мене, бо сьогодні вперше на ефір прийшов мій коханий. Для мене підтримка рідних і коханого наздвичайно важлива. Це люди, з якими я завжди раджуся, ділюся усіма моментами та яких ціную більше за все. Щаслива, що сьогодні вони в залі і я відчуваю їхнє тепло.

Дивіться фантастичний номер-відкриття сімейного вечора на "Танцях з зірками":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порівнюємо розкішні образи ведучої голдруму на «Танцях з зірками» Іванни Онуфрійчук (голосуємо за кращий)

Відомо, що навесні 2021 року Іванна Онуфрійчук вийшла заміж за бізнесмена Алмаза, родом з Казахстану, який проживає у Швейцарії. Познайомилася пара в Іспанії. Весілля було пишне, на Мальдівах, для гостей виступали Dan Balan, MONATIK.

Іванна Онуфрійчук весілляФОТО: Instagram/ivannaonufriichuk

Та нещодавно у одній з передач Іванна зізналася, що офіційно вони з чоловіком поки не розписані, бо досі не змогли визначитися, у якій країні хочуть офіційно оформити стосунки. І взагалі пара живе на 2 країни: Алмаз переважно у Швейцарії, Іванна – в Україні. Онуфрійчук каже, що ніколи не хотіла переїздити з України, тож вони з чоловіком прийняли рішення поки жити на 2 країни.

Новини по темі