Танці з зірками 2021: всі виступи учасників у дев'ятому ефірі (ВІДЕО)

Танці з зірками
Танці з зірками 2021: виступи учасників у дев'ятому ефірі (відео)

Сьогодні в ефірі шоу "Танці з зірками" був вечір під хіти "Океану Ельзи"! Дивіться, як зірки танцювали під пісні улюбленого гурту.

Поділитися:

Дев'ятий ефір шоу "Танці з зірками" став вечором супер-хітів легендарного гурту — "Океан Ельзи" із Святославом Вакарчуком на ефірі! Зіркові учасники станцюють під найпопулярніші хіти гурту, з якими пов'язані особливі миті їхнього життя.

Як зірки сьогодні танцювали? Давайте дивитися! Нагадуємо, що квитки на прямі ефіри можна придбати за посиланням: ticketsbox.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників у восьмому ефірі (ВІДЕО)

Дев'ятий ефір розпочався традиційним номером-відкриттям.

Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук 

Сьогодні пара танцювала пасодобль під пісню "Океану Ельзи"  "Зелені очі". Дивіться цей танець:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Войтенко: "Я на паркеті нічого не боюсь. Зараз мій найбільший страх – втратити родину"

Артур Логай та Анна Кареліна 

Артур Логай та Анна Кареліна сьогодні танцювали фрістайл під композицію "Океану Ельзи" "Стріляй". Як це було? Дивіться:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай про переїзд у Київ та безгрошів'я: "Навіть якщо ти спиш у кав'ярні, то це не означає, що через 7 років ти не можеш бути на "Танцях з зірками"

Олександра Заріцька та Юрій Мєшков 

Солістка гурту Kazka разом зі своїм партнером виконали віденський вальс під неймовірну "На небі":

МELOVIN та Ліза Русіна 

МELOVIN і Ліза Русіна виконали танго під пісню "Без бою". Дивіться, як це було:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСвятослав Вакарчук про виступ MELOVIN на "Танцях з зірками": "У мене спочатку волосся піднялось на руках, а потім я думав, що воно згорить"

Ольга Харлан та Дмитро Жук

Пара має імунітет цього ефіру. Дмитро Дікусар захворів на коронавірус, Ольга Ольга Харлан почала репетиції з новим партнером, їм став Дмитро Жук. Однак, зранку неділі, 31 жовтня, дізналась, що у неї теж коронавірус. Дивіться запис з репетиції Ольги Харлан та Дмитра Жука, де вони виконали контемп під пісню "Не питай".

KADNAY та Аліна Лі  

У Дмитра Кадная, який захворів на коронавірус, право на імунітет вже використане минулого ефіру, а отже, співак сьогодні станцював. Пара окремо: Аліна Лі на паркеті, а Дмитро - на ізоляції, виконали фрістайл під пісню "Стіна". 

Вперше в історії "Танців з зірками" зірок для участі обиратимуть глядачі. Першою парою претендентів стали Михайло Заливако та Анна Богдан, які станцювали вальс під композицію "Океану Ельзи" "Обійми".

Святослав Вакарчук ексклюзивно ефірі "Танців з зірками" виконав нову пісню гурту "Океан Ельзи" "Місто весни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Танці з зірками 2022": вперше в історії шоу зірок для участі обиратимуть глядачі (голосування за першу пару)

У дев'ятому ефірі за правилами шоу паркет покидає одна пара за підсумками суддівського та глядацького голосування. Пари танцювали танець за життя. Як ви гадаєте, хто покинув проєкт у дев'ятому ефірі?

Новини по темі