Танці з зірками, 9 тиждень: найцікавіші фрагменти виступів та залаштунків

Танці з зірками
Танці з зірками, 9 тиждень: найцікавіші фрагменти виступів та залаштунків

Вперше в історії українських «Танців з зірками» пара виступила по різні боки екрану, а глядачі отримали можливість обрати учасника наступного сезону.

Поділитися:

Вчора на телеканалі 1+1 відбувся дев’ятий прямий ефір головного танцювального шоу країни «Танці з зірками». На глядачів чекала спеціальна подія на паркеті — пари танцювали під улюблені хіти гурту «Океан Ельзи», який нині святкує 27-річчя. Учасники виступали під пісні, які у них асоціюються із певною подією у житті та супроводжували у різних ситуаціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми з різних світів, я живу у маленькому місті", – партнер Олександри Заріцької на шоу «Танці з зірками» драматично прокоментував їхні стосунки поза проєктом

Танці з зірками

Музиканти гурту були присутні у залі та ділились враженнями.

Зокрема, Святослав Вакарчук за лаштунками поділився враженнями від ефіру:

«Я сьогодні подивився виступи учасників наживо і можу сказати, що вони мені дуже подобаються. Хтось з них більш технічний, хтось зворушує до мурах. Також мені сподобалося, як музиканти переспівали «На небі» під час виступу Саші Заріцької. Пісня була неподібна на оригінал і це мені сподобалося, адже важко абстрагуватися, коли грають твої пісні майже як ти, але не так само».

Святослав додав, що сам любить танцювати на вечірках з друзями, але робить скоріш це інтуїтивно, йдучи за відчуттями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святослав Вакарчук у "ЖВЛ": фронтмен "Океан Ельзи" розповів про особисті переживання та успіх гурту

Перед виступом зірки відверто розповіли про свої найбільші страхи та побоювання на шляху до перемоги в проекті. Так, актор Костянтин Войтенко зізнався, що його найбільше лякає втратити родину.

Танці з зірками

Вперше в історії українського танцювального шоу учасники, а саме Дмитро Каднай та Аліна Лі, танцювали по різні боки екрану - Аліна виступала на паркеті, а Дмитро — в танцювальній студії наодинці, адже через позитивний тест на Covid-19 він не міг вийти на паркет. 

Незважаючи на те, що на паркеті була присутня лише Аліна, судді високо оцінили номер пари:

«Я не помітив жодного екрану, для мене це була повноцінна пара та постановка. Яскраво, легко, невимушено. Діма танцював, як справжній соліст», — сказав Влад Яма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай про переїзд у Київ та безгрошів'я: "Навіть якщо ти спиш у кав'ярні, то це не означає, що через 7 років ти не можеш бути на "Танцях з зірками"

Актор серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай та Анна Кареліна показали неймовірне танго під хіт «Стріляй», продемонструвавши два боки душі учасника, та отримали перші 10 балів від Макса Чмерковського та Катерини Кухар. Судді не стримували свого захоплення парою.

Танці з зірками

«Це була просто руйнівна сила. Сьогодні ви перетанцювали Войтенка. Мені здається, що ви найтехнічніша пара за всі п'ять сезонів», — прокоментувала Катерина Кухар.

Олександра Заріцька та Юрій Мєшков зворушили ніжним вальсом під хіт «На небі» та розповіли, що між ними відбувається насправді.

Танці з зірками

«Юра мені подобається як хлопець. Я б дуже хотіла вірити, що у нас щось може бути після проєкту. Я боюся його втратити. Боюся, що він усе це сприймає, як телепроєкт. Хвилююся, що він не напише після проєкту: "Пішли на побачення". Я дуже щаслива, коли поруч зі мною Юра», — сказала Саша перед виступом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Так, я при надії, але...", — Катерина Кухар прокоментувала свої слова на минулому ефірі "Танців з зірками"

Цей тиждень для олімпійської чемпіонки Ольги Харлан став достатньо складним. Декілька днів тому на неї чекала шокуюча звістка — Дмитро Дікусар не зможе танцювати. Він мав тимчасові протипоказання за станом здоров’я і не міг вакцинуватися, та захворів на ковід. Вчора Оля мала виходити на паркет із Дмитром Жуком. Вони обидва мають вакцини і Оля почувала себе добре, але напередодні ефіру, проходячи регулярне тестування, Оля отримала позитивний тест на COVID-19. Глядачі побачили зворушливий контемп під трек «Не питай», якій готувала пара на неділю. Номер був записаний за декілька днів до ефіру під час генерального прогону без глядачів, гриму та костюмів.

«Сьогодні я здала тест на COVID-19 та отримала позитивний результат. Хоча я вакцинована. Наразі я добре почуваюся. Симптомів не відчуваю. Однак на паркет вийти не зможу. Думаю, всі відчули наш настрій, який ми намагалися передати», — прокоментувала по відеозв’язку Оля.

Танці з зірками

У недільний вечір Катерина Кухар нарешті розкрила інтригу, що мала на увазі минулого тижня, сказавши фразу: «я при надії».

«Увесь тиждень мені ставлять одне і те ж запитання: "Чи дійсно я при надії?". Так, я дійсно при надії. Проте, при творчій. Наші проекти – це наші діти. Потім вони з’являються на світ. Міжнародний фестиваль "Серж Лифар де ля данс" саме такий», — пояснила балерина.

Також починаючи із дев’ятого ефіру глядачі матимуть змогу голосувати, чи хочуть бачити ту чи іншу зірку серед учасників наступного сезону «Танців з зірками». Результати будуть оголошені в ефірі і їх можна буде побачити в соціальних мережах проекту. Так, цієї неділі холостяк Михайло Заливако та його обраниця Анна Богдан станцювали танець, який вони готували до весілля. Глядачі могли висловити свою думку на офіційній сторінці «Танців з зірками» в інстаграм та на офіційному сайті. Користувачі можуть писати у коментарях, кого із зірок хочуть побачити наступного сезону.

Танці з зірками

Цієї неділі вів балкон ведучий шоу «Маскарад» та «Твій день» на телеканалі 1+1 Тімур Мірошниченко. Глядачі також почули прем’єру пісні від гурту «Океан Ельзи» «Місто весни».

У дев’ятому ефірі найвищі бали отримала пара Артура Логая та Анни Кареліної, які показали пристрасне танго, у якому Артур втілив своє альтер его. А танець «за життя» танцювала Олександра Заріцька і Юрій Мєшков та MELOVIN із Лізою Русіною. За рішенням суддів із ча-ча-ча краще впоралася саме Олександра Заріцька і вона продовжує участь у шоу.

Дивіться “Танці з зірками” щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Новини по темі