Танго на «Танцях з зірками»: як танцювали пристрасть на паркеті учасники 5-го сезону (відео)

Танці з зірками
Танго на Танцях з зірками: пристрасний танець кохання на паркеті 5-го сезону шоу (відео)
pixabay.com/165106

Танго справедливо вважається одним з найбільш пристрасних танців. Як його танцювали пари у цьому сезоні «Танців з зірками»? Давайте дивитися.

Поділитися:

Танго – один із найбільш пристрасних та чуттєвих танців. Саме цей стиль часто обирають учасники «Танців з зірками», і цей сезон – не виняток. Давайте дивитись, як виконували танго на паркеті 5 сезону шоу. Але перед цим дізнаємося трохи більше про цей стиль танцю.

Батьківщина танго – Південна Америка. Право називатися країною, де зародився цей танець, досі не можуть поділити між собою Аргентина та Уругвай. Але все ж саме Аргентині надає перевагу більшість дослідників танцю. Спочатку танго було історією кохання в танці і не мало чітких канонів виконання. І досі аргентинське танго – це більше про пристрасть і почуття, а вже потім – про техніку. Цей танець має паузи, раптові зміни ритму, що створює яскраву, експресивну атмосферу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників в одинадцятому ефірі (ВІДЕО)

Аргентинське танго у Європі еволюціонувало у дещо інший танець. Танго включили до програми міжнародних змагань зі спортивних бальних танців, через що рухи в ньому привели до певних стандартів, практично повністю було виключено імпровізацію. Музика у європейському та аргентинському танго теж відрізняється: у європейському звучанні з’явився синтезатор, що додало чіткості ритму, а аргентинське все ще танцюють під пісні з характерним хрускотом пластинок.

Танго на паркеті 5 сезону «Танців з зірками»

На паркеті 5-го сезону шоу «Танці з зірками» неодноразово виконували цей фантастичний танець. Першою це зробила пара Олександри Заріцької та Юрія Мєшкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Майже всі були впевнені, що мене вистачить на два-три ефіри", — Олександра Заріцька прокоментувала участь у "Танцях з зірками" та подякувала за подарунок

Пристрасть на паркеті у танго демонстрували і Lida Lee та Олексій Базела. Дивіться, як феєрично це було:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліда Лі про те, як пережила виліт з проєкту "Танці з зірками" та чи планують з Олексієм Базелою танцювати далі: "Плакали усі навколо, окрім нас"

Дмитро Каднай та Аліна Лі віддали перевагу саме аргентинському танго. Дивіться, як самобутно і чуттєво це було:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тато Дмитра Кадная у 58 років здійснить свою мрію на паркеті "Танців з зірками"

Саме цим танцем Ольга Харлан розповіла про свої відчуття після поразки на Олімпіаді-2020. Дивіться їхнє з Дмитром Дікусаром танго:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан та Дмитро Дікусар у пост-шоу «Танців з зірками»: розмови про омріяне суддівство та омріяний кубок

MELOVIN та Ліза Русіна двічі танцювали танго на паркеті «Танців з зірками». Спочатку під пісню Britney Spears Toxic:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MELOVIN зізнався, що переживає панічні атаки: «Відчуття таке, що ти помираєш»

А потім у «Вечір хітів Океану Ельзи» під пісню «Без бою»:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святослав Вакарчук прокоментував виступи учасників на «Танцях з зірками» під саундтреки гурту «Океан Ельзи» (відео)

Jamala та Антон Нестерко станцювали своє танго під знамениту композицію з культового фільму «Запах жінки» і присвятили свій танець всім незрячим людям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала знову змінила зачіску і станцювала «наосліп» (відео)

Танго з нотками української мелодики під хіт гурту Go-A SHUM станцювали Станіслав Горуна та Даніелла Преап.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Станіслав Горуна в «Танцях з зірками» про бронзову медаль: «Я не міг уявити, що звичайний пацан, тренуючись у напівпідвальному приміщенні, зможе колись дійти до олімпійського подіуму»

У чвертьфіналі «Танців з зірками» учасники порадували глядачів одразу 2 танго. Спочатку свій варіант цього танцю показало тріо Дмитро Каднай, Аліна Лі та Влад Яма:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма виконав свою обіцянку дружині: "Здійснилася ще одна мрія..."

А потім неймовірно чуттєвим, неповторним аргентинським танго глядачів порадувало тріо Ольга Харлан, Дмитро Дікусар та Макс Чмерковський:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли я бачу Макса, я бачу своє майбутнє", — Дмитро Дікусар зізнався, що хоче зайняти суддівське крісло і рівняється на Чмерковського

Чи побачать глядачі ще виконання танго на паркеті «Танців з зірками» у цьому сезоні? Стане відомо вже зовсім скоро. Дивіться півфінал шоу 21 листопада о 21:00 на каналі 1+1Квитки на ефіри можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі