Учасники «Танців з зірками» станцюють разом із суддями під хіти MONATIK

Танці з зірками
Учасники «Танців з зірками» станцюють разом із суддями під хіти MONATIK

Вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться чвертьфінал головного танцювального шоу країни «Танці з зірками».

Поділитися:

У одинадцятому епізоді на глядачів чекає запекла боротьба пар за вихід у півфінал. Цієї неділі учасники танцюватимуть під улюблені хіти артиста MONATIK. Зустрічатиме пари на балкон телеведуча Марія Єфросініна та співак Володимир Дантес. Недільного вечора пари готують по одному номеру разом із суддями шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Костянтина Войтенка підтримала чоловіка: він спить по 4 години і тренується без вихідних, але не жаліється і танцює краще за всіх

Так, актор, зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай та Аня Карелінатанцюватимуть сальсу разом із Катериною Кухар під трек «Каждый раз». Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан та Дмитро Дікусар продемонструють номер із Максом Чмерковським. Актор Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук танцюватимуть разом із MONATIK, який цього ефіру стане четвертим суддею, втілить хіп-хоп. Співак Дмитро Каднай та Аліна Лі танцюватимуть танго із Владом Ямою під трек «Вітамін D».

Танці з зірками

Цікаво, що вперше в історії українських «Танців з зірками» глядачі обиратимуть, який другий танець танцюватиме кожна з пар. Після оголошення двох стилів глядачі на офіційній сторінці шоу в інстаграм можуть обрати той, виконання якого хочуть побачити на паркеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сюрприз для Іванни Онуфрійчук на «Танцях з зірками»: що подарував їй коханий прямо на ефірі (відео)

Нагадаємо, вже у неділю на паркеті «Танців з зірками» відбудеться фінал міні-турніру спец проекту “Танцюй серцем”, який телеканал 1+1 започаткував за підтримки партнера та мецената – Андрія Мацоли.

Спортивні Бальні танці – один із найдорожчих видів спорту, тому спец проект «Танцюй серцем» покликаний допомогти талановитим танцівникам взяти участь у найпрестижнішому в світі фестивалі з бальних танців Blackpool Dance Festival абсолютно бескоштовно. 

Танці з зірками

Протягом 10 тижнів, професійні танцівники мали можливість записати та відправити відео зі своїми танцями. Хореографи проекту “Танці з зірками” уважно їх переглянули та обрали найкращі 5 пар. Саме вони у 11 прямому ефірі вийдуть на паркет проекту, де у міні-турнірі й вирішиться  - хто ж з них представлятиме Україну на Міжнародному танцювальному фестивалі Blackpool Dance Festival в 2022 році. Завдяки партнеру проекту та меценату Андрію Мацолі для переможців ця поїздка буде абсолютно безкоштовною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар назвала три виступи, які їй найбільше сподобалися у десятому ефірі

Деталі акції “Танцюй серцем” можна знайти в соц мережах та на сайті 1+1 за посиланням:  Проєкт “Танцюй серцем” для всіх бажаючих танцювати: це твій шанс потрапити на Blackpool Dance Festival 2022

А одразу після «Танців з зірками» на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єрний телепоказ фільму “Вічно танцююча людина” о 23:15.

Це документальна подорож життєвого та творчого шляху артиста MONATIK. У фільмі «ВТЛ" виявлено шлях становлення особистості MONATIK з періоду юності, що проходила у місті Луцьк, до концерту MONATIK "LOVE IT ритм" на НСК «Олімпійський».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В нашій родині жінки — це найдорожче", — Максим Чмерковський зворушено коментував виступи учасників шоу "Танців з зірками" на сімейному ефірі

Робота над документальним фільмом тривала понад три роки. Режисер картини Артем Григорян був архіваріусом команди 7 років гастролей, подорожей та фіксував знакові концерти та події життя команди по всьому світу. Сценаристом фільму виступила Тетяна Поставна.

Тривають продажі квитків на прямі ефіри п'ятого сезону «Танців із зірками». Кожен бажаючий може стати свідком грандіозної події і потрапити на головний танцювальний паркет країни, щоб розділити з улюбленими зірками емоції від участі в шоу. Квитки можна придбати на прямі ефіри та генеральні прогони. Крім того, можна відучити себе суддею проєкту та подивитись генеральний прогон ефіру із зіркового крісла. Із умовами придбання квитків можна ознайомитись за посиланням.

Придбати квиток можна за посиланням: ticketsbox.com.ua

Проголосувати за пари можно за допомогою смс, телефонних дзвінків та за допомогою додатку. Загалом з одного номеру можно відправити 50 смс та здійснити 50 дзвінків за улюблену пару. Також можна надіслати 7 суперголосів у додатку 1+1 video та КИЇВСТАР ТБ. 1 суперголос дорівнює 7 звичайним смс. 

 Дивіться “Танці з зірками” щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Новини по темі