Юрій Мєшков про поцілунок з Олександрою Заріцькою: «Ми обоє були не проти» (ексклюзив)

Танці з зірками
Танці з зірками: Партнер Олександри Заріцької про їх поцілунок. Ексклюзив

Партнер Олександри Заріцької на проєкті «Танці із зірками» Юрій Мєшков ексклюзивно розповів про те, яка Олександра в житті, про підготовку до ефірів та про їх поцілунок.

Поділитися:

Партнер солістки гурту KAZKA Олександри Заріцької Юрій Мєшков ексклюзивно розповів про підготовку до ефірів, стосунки з Олександрою та її найбільший страх. Також, Юрій прокоментував їх поцілунок у візитці.

Ініціатором польоту на вертольоті, який показали у щоденнику "Танці з зірками" був Юрій. У нього навіть є пілотське посвідчення, правда не на вертоліт, а на маленький літак. Йому хотілося показати, як це буде зверху, як він бачить світ і показати цей світ Олександрі.

Про найбільший страх Олександри Заріцької:

Мені здається, Олександра взагалі нічого не боїться. Напевно, втратити близьких, але цей страх є у всіх. Вона дівчинка безстрашна. Щодо проєкту, Саша впевнена в собі та в мені, знає, що якщо в неї щось не вийде, я її підтримаю. У всякому разі, не у своїй тарілці вона точно себе вже не почуває.

Заріцька та Мєшков Танці з зірками

Румба і ча-ча-ча викликали найбільше хвилювань у пари. Вони важко давалися, йшов перехідний етап проекту, коли всі заготовки закінчилися і потрібно було діяти. Незвичний костюм, незвичні образи, як реагують глядачі, це викликало найбільший страх у Олександри Заріцької. Не як упоратися з хореографією, а страх, як відреагують глядачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександра Заріцька поділилася секретами: чи є у неї роман з партнером по «Танцях з зірками» Юрієм Мєшковим та чи насправді Олександр Прохоров відмовився з нею танцювати?

Про поцілунок після запальної румби:

На репетиціях цього не було, але... ми обоє були не проти

Юрій також зізнався, чим його вразила Олександра:

Мене вражає її сміливість взагалі у всіх проявах: від керування автомобілем до прийняття рішень. Олександра дуже самодостатня дівчина і у танці я їй виділяю соло-партії. Часто соло-партії забирає танцюрист, але я й так станцюю, це зрозуміло. Задача – показати, що вміє зірка, а вона вміє, то чому б і не показати.

Юрій також відповів на запитання, чи не приревнував він свою партнерку до Олександра Прохорова:

Можливо, ревнощі б і прослизнули, якби ми мали інші стосунки з Олександром Прохоровим, проте ми доповнювали один одного. Сашко відразу сказав, що він гість і ми просто добре відпрацювали.

Дивіться, як у Вечір Тріо Олександра Заріцька, Юрій Мєшков та Олександр Прохоров танцювали чуттєвий контемп: 

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі