Вечір творчості «Океану Ельзи» на «Танцях з зірками»: під яку пісню хочете побачити виступ улюбленої пари (голосування)

Танці з зірками
Під яку пісню гурту "Океан Ельзи" Ви хочете побачити танець на паркеті "Танців з зірками"? Голосування
Instagram/okeanelzy_official

9-й ефір «Танців з зірками» буде присвячений творчості легендарного гурту «Океан Ельзи». Під які їхні хіти ви хочете побачити танці? Голосуйте!

Поділитися:

9-й ефір «Танців з зірками» буде присвячено творчості легендарного українського гурту «Океан Ельзи». Під які пісні улюбленого гурту мільйонів ви би хотіли побачити танці на паркеті? Голосуйте!

poll_content_793

На паркеті «Танців з зірками» вже неодноразово пари танцювали під пісні «Океану Ельзи». Але весь ефір буде присвячений гурту вперше. Давайте згадаємо, які чудові танці виконували зірки та їхні партнери під хіти «Океану Ельзи» у різних сезонах шоу «Танці з зірками». Дуже популярною на проєкті стала пісня «Без бою». Під неї танцювали квікстеп, аргентинське танго та фокстрот. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Танці з зірками": Олена Шоптенко спрогнозувала фінальну трійку

Дивіться квікстеп від Наталії Могилевської та Ігоря Кузьменка:

Денис Берінчик та Катерина Белявська виконали аргентинське танго під хіт "Океану Ельзи":

Дивіться, який фантастично чуттєвий фокстрот вийшов у Надії Мейхер та Кирила Васюка під пісню "Без бою":

Гурт "Океан Ельзи" відомий ще й саундтреками до українських фільмів. Один з них – пісня "Веселі, брате, часи настали", яка стала саундтреком до фільму "Чорний ворон". Саме під неї на "Танцях з зірками" виконавець головної ролі у фільмі Тарас Цимбалюк та його партнерка по паркету Яна Заєць танцювали неймовірно чуттєвий та емоційний віденський вальс. Звісно ж, за мотивами фільму "Чорний ворон". Дивіться, як це було:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костюми на Хеловін: перевтілюємось в персонажів фільмів та мультиків на прикладі "Танців з зірками"

Дивіться яскравий вечір, присвячений творчості гурту "Океан Ельзи", у шоу "Танці з зірками" вже в неділю, 31 жовтня, о 21:00. Квитки на ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі