Ведуча «Танців з зірками» Іванна Онуфрійчук розповіла про те, як познайомилася з чоловіком та зізналася: «Я мрію стати щасливою мамою»

Танці з зірками
Ведуча голдруму на Танцях з зірками Іванна Онуфрійчук зізналася, що мріє стати мамою

Сьогодні ведуча голдруму на «Танцях з зірками» Іванна Онуфрійчук розповіла про історію знайомства з чоловіком та про свою головну мрію – стати мамою.

Поділитися:

Ведуча годруму на «Танцях з зірками» Іванна Онуфрійчук разом з мамою Світланою Миколаївною завітала сьогодні на великий обід у шоу «Твій день». Вона розповіла про те, як познайомилася зі своїм чоловіком Алмазом, а також про свою заповітну мрію – стати мамою.

Нагадаємо, Іванна Онуфійчук офіційно побралася з казахським бізнесменом на ім’я Алмаз 11 листопада. Пишне весілля закохані зіграли ще наприкінці лютого на Мальдівах, але офіційно й досі були не одружені. В червні молодята планували відсвяткувати друге весілля в Стамбулі, проте карантинні обмеження внесли свої корективи, і весілля зіграли в Києві.

Іванна Онуфрійчук весілля

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча шоу «Танці з зірками» на 1+1 Іванна Онуфрійчук вийшла заміж: розглядаємо сукню нареченої (ексклюзив)

Сьогодні Іванна розповіла про те, як познайомилася з майбутнім чоловіком та що її в ньому причарувало:

«У нашу першу зустріч він зачарував мене своєю силою та енергетикою. Я його зустріла на курорті в Іспанії, він до мене підійшов познайомитися у спортзалі. Коли я з ним поспілкувалася ближче, то мене вразили його життєві цінності, вони абсолютно такі ж, як і мої: погляди на життя, сім'ю».

Онуфрійчук чоловік

Зараз пара живе на 2 країни – Україну і Швейцарію, в якій проживає Алмаз. Іванна розповідає – поки так і будуть їздити одне до одного, адже спокійний ритм життя у Швейцарії наразі не для неї. Іванна каже:

«Тут моя робота, кар’єра, і я дякую своєму коханому, що він дозволяє мені продовжувати працювати. Нам пощастило, що ми навчилися домовлятися і підлаштовуватися одне під одного».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вона присвятила мені та сестрам все своє життя», – ведуча голдруму на «Танцях з зірками» Іванна Онуфрійчук зворушливо розповіла про свою маму

У «Твоєму дні» Іванна Онуфрійчук зізналася, що мала в дитинстві велику мрію – стати відомою акторкою чи телеведучою. І зараз, завдяки її вихованню і наполегливій праці, це вдалося. І тепер її мрія змінилася. Іванна розповідає:

«Зараз я мрію стати щасливою мамою. Я вже стала щасливою дружиною, а в майбутньому я дуже мрію створити щасливу сім’ю».

І додала, що вони з Алмазом планують дітей і давно їх хочуть, просто її виховання не дозволяло цього, поки вони не були офіційно одружені. А тепер, як тільки закінчиться шоу «Танці з зірками» і вона зможе зробити перерву у роботі, вони неодмінно одразу ж подумають про діточок.

Іванна і Алмаз

Дивіться грандіозний фінал "Танців з зірками" вже у неділю, 28 листопада, о 21:00 на каналі 1+1Квитки на останній ефір сезону можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі