«Він піклується про мене»: Кароль зізналась у своєму ніжному ставленні до Горбунова

Танці з зірками
Тіна Кароль зізналась у своєму ніжному ставленні до Юрія Горбунова | Зіркове життя | 1+1
Фото: Instagram/tina_karol

Дізнайся, чому Тіна захоплюється ведучим.

Поділитися:

У 2006 році відбулася грандіозна прем’єра «Танців з зірками», а на головному паркеті країни засяяли не лише зіркові пари, а й двоє незмінних ведучих – Тіна Кароль та Юрій Горбунов.  

Разом вони провели чимало ефірів, тож не дивно, що стали майже рідними. Так, днями у своєму Instagram співачка опублікувала милу світлину з Горбуновим та зворушливо її підписала:

«Ведучий, телепродюсер, неперевершений актор театру і кіно. Людина, яка завдяки своєму професіоналізму багато років оберігає мене від стресів у прямому ефірі. Не знаю більш дбайливого партнера, аніж Юра! Дякую тобі велике за все!». 

Фото: Instagram/tina_karol 

І додала:

Катю, тобі неймовірно пощастило з чоловіком мрії! Милуюся вашою парою і бажаю добробуту вашому дому. Спасибі за тепло!

До слова, Тіна Кароль не лише співачка та ведуча, а й новоспечена акторка. Минулого місяця вона знялася в короткометражній стрічці, де зіграла головну роль. Цей фільм був для виконавиці експериментом – і, вочевидь, вдалим, бо вона не лише здивувала новим амплуа, а й зовнішнім перевтіленням.

Різностороння Кароль ніколи не зупиняється, адже її шлях до успіху був непростим. А про те, як Тіна стала однією з найуспішніших жінок українського шоу-бізнесу – дивись у відео:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Тіна Кароль підкреслила пишні принади скляною сукнею

2. «Деколи щемить серце», — Тіна Кароль бачить у синові копію свого чоловіка

Новини по темі