Юрій Горбунов зізнався, що вважає найбільшим досягненням у житті

Танці з зірками
Юрій Горбунов зізнався, що вважає найбільшим досягненням у житті

Шоумен розповів про свій новий фільм, батькіство та як тримає себе у формі.

Поділитися:

Молодий татусь Юрій Горбунов в перерві між насиченими зйомками, прямими ефірами Танців з зірками, продюсерською роботою і насиченими сімейними турботами, прийняв запрошення на інтерв’ю з Катериною Івановою спеціально для журналу Новое время.

Ведучий розповів про свій новий фільм: він продюсує романтичну комедію Скажене весілля, де одну з головних ролей (!) може зіграти знаменитий комік Омар Сі, французький актор і володар престижної премії Сезар, з яким наразі ведуться перемовини. Юрій тішиться через свою перевантаженість і недосип:

Найгірше, що може бути, - коли мовчить телефон, - вважає Горбунов.

Розмова проходила під час обіду в креативному ресторані української кухні Гра з вогнем. Заклад розташований поблизу Жовтневого палацу в центрі Києва, де у телезірки саме були зйомки шоу Ліги сміху. Виявилося, що Юра більше не їсть червоного м'яса і обмежує себе в солодкому, як і його дружина Катя Осадча. Він веде здоровий спосіб життя і займається йогою. В меню Юра вибрав гарбузовий суп з галушками і салат рамен з індичкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов розчулив прихильників знімком із крихітним сином (фото)

Юра Горбунов також розповів, що найбільше досягнення в житті для нього - це син Іван. А найбільший провал, що син з'явився так пізно. «Я хочу ще доньку, - мрійливо каже телеведущій.- Багато цікавих проектів, в тому числі розвивати свою продюсерську діяльність. Планів багато. Але ви знаєте, що менше ділитися особистими планами, то більше шансів їх реалізувати».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У День Івана Осадча та Горбунов поділилися зворушливими фото сина

«А є роль, про яку ви мрієте?» - запитав у Юри журналіст. «Поганий той солдат, який не мріє стати генералом, і поганий той актор, який не мріє зіграти Гамлета», - багатозначно відповідає Горбунов, який закінчив Київський театральний інститут із червоним дипломом.

Повну версію інтерв'ю можна прочитати у відкритому доступі в журналі НВ №35 за посиланням.

Новини по темі