"За двома зайцями" в "Танцях з зірками": голосуємо за кращу Проню (Нікітюк vs Заріцька)

Танці з зірками
Хто краща Проня Прокопівна: Леся Нікітюк чи Олександра Заріцька?

Порівнюємо, чий танець в образі Проні Прокопівни краще: Лесі Нікітюк в 2018 році чи Олександри Заріцької цьогоріч?

Поділитися:

Вчора відбувся п'ятий ефір "Танців з зірками", присвячений кінофільмам. Олександра Заріцька та Юрій Мєшков виступили із квікстепом в образі головних героїв "За двома зайцями". Леся Нікітюк у 2018 році із Максимом Єжовим теж виступала на головному паркеті в цьому амплуа. Порівнюємо танці й голосуємо, чий кращий!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька розповіла про нові стосунки: чи витримають вони випробування «Танцями з зірками»?

Давайте подивимось, як вчора станцювали Заріцька та Мєшков:

Тоді в сумі від журі пара отримала 28 балів: Макс Чмерковський присудив 6, Ілона Гвоздьова – 7, Катерина Кухар – 8, а Влад Яма – 7. Судді відмітили чудові ритми танцю. Влад Яма додав:

І це той випадок, коли ви торкались паркету тільки для того, щоб знову полетіти в повітря. Браво! Клас!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілона Гвоздьова та партнерка MELOVIN Ліза Русіна з'ясовували стосунки після «Танців з зірками» у прямому ефірі шоу «Твій день» (найцікавіші цитати+відео)

 Мармеладну Проню глядачі могли бачити ще в 2018 від Лесі Нікітюк. Давайте згадаємо, як це було:

Тоді Діма Монатік поставив 8 балів за танець, Катерина Кухар та Влад Яма – 7. В сумі 22 бали. Дмитро Монатік прокоментував так:

Як мені, так і мільйонам глядачам приносить велике задоволення, коли ви виходите на паркет. Я вам дякую за ваш номер і за ті емоції, які ви нам даруєте.

Чий квікстеп у ролі Проні Прокопівної кращий? 

poll_content_766
Новини по темі