Женя Кот розповів, які насправді мав стосунки з Надею Дорофєєвою на Танцях з зірками

Танці з зірками

Танцівник розповів правду про свої стосунки зі співачкою на проекті та після його завершення.

Поділитися:

В очікуванні другого сезону легендарного проекту Танці з зірками, хореограф і танцівник Євген Кот завітав до студії Сніданку з 1+1, де розповів, що насправді було між ним та Надею Дорофєєвою та як до цього поставилися її чоловік Дантес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Женя Кот зізнався, як дружина надихнула його завжди бути у формі

«Мене постійно запитують – де Надя? Дуже багато людей переконані, що ми живемо разом. Насправді між нами на проекті були нормальні стосунки.

У будь-якому разі, крапку у цьому питанні я зараз не поставлю.

Ми дуже багато тренувалися, це просто нереально. Іноді навіть о третій годині ночі ми займалися в залі. І Дантес писав: "Ви що, жартуєте?". А ми танго репетирували, відшліфовували. Танго у нас таке, потужне було, я пам’ятаю.

Насправді я так відверто танцював не лише з Надією, а й з Наталею Могилевською, наприклад. Дантес не ревнував ніколи. Він навіть допомагав нам у постановках. Я вам скажу більше – зараз із Дантесом я бачуся та спілкуюся частіше, ніж з Надею».

Більше цікавої інформації від Євгена дізнаєтеся у відео.

Нагадаємо, що восени на 1+1 стартує другий сезон Танців з зірками. Наразі залишається таємницею, хто стане у пару до зірок, а також чи повернуться на паркет улюблені танцівники минулого сезону Ігор Кузьменко, Євген Кот, Ілона Гвоздьова, Віталій Загоруйко, Анна Паламарчук, Олександра Кучеренко, Степан Місюрка, Дмитро Жук та молода матуся Олена Шоптенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар зізналась, у якого танцівника може «закохатися»

 

Новини по темі