Алла Мазур зачарувала вбранням від українського дизайнера

ТСН. Тиждень
Стильна Алла Мазур похизувалася новими світшотами

Ведуча ТСН. Тиждень приміряла стильні світшоти.

Поділитися:

У випусках ТСН. Тиждень Алла Мазур вражає не лише професіоналізмом, а й стильними діловими образами. Та вчора на своїй сторінці в Instagram телеведуча 1+1 похизувалася невимушеним яскравим вбранням і зізналася: для неї такі речі — наче миттєві ліки від зимової депресії і весняного авітамінозу.

Алла показала два нових світшоти з цікавими різнокольоровими принтами від українського дизайнера Ясі Хоменко.

«Який-небудь Лакруа з космічними цінами... Не буду навіть підходити» — це перша думка, коли побачила ці світшоти, пробігаючи по магазину. Потім з'ясувалося — ні! Це фантазія українських майстрів!

А потім мені пощастило ще більше — познайомитись особисто з Ясею Хоменко, яка і придумала цю класну колекцію. І оскільки я зразу закохалася і в світлий, і в темний варіант — купила обидва. А в додаток отримала ще й безцінний авторський бейджик.

Бачать його, правда, лише обрані. Але я періодично забуваю заховати — що значно спрощує пояснення: вау, а звідки в тебе таке диво?».

@allamazurofficial

Також Алла Мазур емоційно подякувала Ясі Хоменко і зізналась, що такий тренд треба розвивати і примножувати. На її думку, він цілком може підкорити Європу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Мазур знову стала однією з найвпливовіших жінок і найвпливовішою телеведучою України

Новини по темі