Сюжет ТСН.Тиждень про наймолодшого в Україні доктора наук набрав майже мільйон переглядів

ТСН. Тиждень

Минулої неділі в ефірі інформаційно-аналітичної програми ТСН.Тиждень вийшов сюжет про Ольгу Броварець.

Поділитися:

Сюжет було опубліковано на офіційній сторінці ТСН у Facebook, де за кілька днів його переглянуло більше ніж 878 тисяч користувачів, що стало абсолютним рекордом за кількістю переглядів у Facebook. Крім того, на офіційному каналі ТСН в YouTube, а також на сайті ТСН.ua сюжет набрав майже 62 тисячі переглядів.

Нагадаємо, Ольга Броварець здобула ступінь доктора наук лише в 29 років, та зробила сенсаційне наукове відкриття світового рівня, в якому вивела закономірність вбудови неправильних фрагментів в основну спіраль ДНК, яка призводить до мутацій на генетичному рівні. Її відкриття дає надію на цілковите одужання від раку та багатьох інших хвороб, до яких призводять мутації.

Зазначимо, що всі прорахунки Ольга проводила на потужному комп'ютерному сервері в інституті молекулярної біології та генетики, проте провести експеримент зі справжнім ДНК в Україні немає технічної змоги. Втім американські науковці вже підтвердили всі розрахунки Ольги Броварець реальними результатами з лабораторій.

Наймолодшому в Україні доктору наук, старшому науковому співробітнику Інституту молекулярної біології та генетики Ользі Броварець пророкують Нобелівську премію, найвідоміші наукові журнали світу публікують її дослідження, а найсильніші європейські країни запрошують до себе на будь-яких умовах.

Кореспондент Галина Сергєєва відвідала родину Ольги у невеличкому місті Ніжин, що на Чернігівщині, та підготувала спеціальний репортаж, про життя Ольги, її науковий шлях, та плани на майбутнє.

Новини по темі