Як чарівні ведучі ТСН позували для для журналу «Viva» (фото та відео)

ТСН
19:30
Як  жінки-ведучі ТСН позували для для журналу Viva!
1plus1.ua

Алла Мазур, Соломія Вітвіцька, Лідія Таран, Марічка Падалко, Наталія Мосейчук і Юлія Бориско взяли участь у проекті «Історії сильних жінок».

Поділитися:

Ведучі ТСН у вечірніх сукнях прикрасили обкладинку «Viva!» (фото)До 20-річчя ТСН журнал Viva! запросив ведучих 1+1 Аллу Мазур, Лідію Таран, Марічку Падалко, Наталію Мосейчук, Юлію Бориско та Соломію Вітвіцьку прикрасити обкладинку нового випуску журналу «Viva!» та взяти участь в спецпроекті «Історії сильних жінок».

Днями в мережу потрапило відео, на якому можна спостерігати, що відбувалося за лаштунками фотосесії. Процес зйомок виявився дуже насиченим, проте шість ведучих ТСН старанно позували, сміялися та допомагали одна одній.

Усе це ми зараз робимо з думкою про глядача і любов’ю до нього. Це така казкова можливість – показати себе іншими, і погратися, і побачити своїх колег прекрасних! – не стримує емоцій Алла Мазур.

Для нового випуску журналу «Viva!», що з'явився в продажі 23 листопада, зірки ТСН розповіли про життя в ефірі й поза ним, родину, захоплення та про те, що їх надихає. 

Зауважимо, що раніше Соломія Вітвіцька зізналася, коли буде поповнення в її молодій сім'ї.

Мені цікаво працювати ведучою вечірніх новин, особливо в контексті сьогоднішніх викликів перед країною та суспільством, – зізналася Лідія Таран.

На знімальному майданчику була присутня головний редактор глянцю Іванна Слабошпицька, яка приїхала підтримати зірок та поспілкуватися з ними.

Ми хотіли показати ведучих ТСН трошки іншими. Я думаю, українці ніколи не бачили їх у таких образах на сторінках глянцевих видань. Вони такі жіночні – справжні діви! – каже Іванна Слабошпицька.

Беріть участь у конкурсі від Viva! та вигравайте зустріч з усіма ведучими ТСН за чашкою чаю! Умови конкурсу:

1. Виклади в Facebook або Vk.com своє фото з новою обкладинкою Viva!, яку прикрасили зірки ТСН. Обов'язково вкажи хештег #viva_tsn

2. Три переможці отримають запрошення на чаювання з ведучими телеканалу 1+1.

3. Переможців визначить редакція журналу Viva!

4. Акція діє на території України, крім Криму та зони проведення АТО, з 23 листопада до 13 грудня 2016 року.

Цієї п’ятниці, 25 листопада, о 09:10 у студії «Сніданок з 1+1» головний редактор журналу Viva! Іванна Слабошпицька презентує спецпроект «Історії сильних жінок» та розповість цікаві історії, які сталися під час унікальної фотосесії.

Нагадаємо, що нещодавно Марічка Падалко зачарувала своїм образом в українському вбранні.

Новини по темі