Благодійний проект «Здійсни мрію» запустив офіційний сайт для допомоги тяжкохворим дітям

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Благодійний проект «Здійсни мрію» запустив офіційний сайт для допомоги тяжкохворим дітям
1plus1.ua

Відтепер допомагати маленьким пацієнтам лікарень з усієї України буде простіше.

Поділитися:

Соціальний проект «Здійсни мрію», ініційований 1+1 медіа та благодійним фондом «Крона», відкрив офіційний сайт wish.1plus1.ua.

Відтепер допомагати маленьким пацієнтам лікарень, відчути справжнє щастя і радість буде простіше! Вже сьогодні на сайті можна знайти нові дитячі мрії, що чекають на здійснення, а чарівником може стати будь-хто!

Наш проект – це шанс для хворих діток відчути, що вони не самі. Радісні емоції позитивно впливають на лікування та додають сил у боротьбі з хворобою. Наше завдання – мотивувати дітей не обмежувати себе у бажаннях та мріях, не боятися говорити про них і вірити, що вони обов’язково здійсняться, – каже куратор проекту Лідія Таран.

Сайт wish.1plus1.ua присвячено діткам з різних куточків України – маленьким героям, які тяжко хворіють, але не здаються, вірять у краще та мають великі мрії.Мрії та бажання діток розміщено в різних розділах: ЗУСТРІТИСЯ, ПОЇХАТИ, СТАТИ, ПОЗНАЙОМИТИСЯ тощо.

Там же розміщено і детальну інформацію про найзаповітніші бажання дітей. Зокрема, Артем з Білої Церкви дуже хоче зустрітися з Тіною Кароль, Катруся з Кіровоградщини вірить у казки, любить дивитися мультики і хоче побувати у Парижі, а захоплений палеонтологією Андрій понад усе прагне здійснити подорож у Чикаґо й зустрітися там з відомим вченим.

На сайті є розділ «здійснені», де можна переглянути вже втілені мрії, дізнатися більше про маленького пацієнта та про статус його лікування. В ньому наразі 21 мрія, яку вдалося здійснити у 2016 році.

Наприклад, Юрко познайомився зі своїм футбольним кумиром Кріштіану Роналду, Надійка вийшла на подіум Ukrainian Fashion Week, Богдана станцювала з Амадором Лопесом, Ізабелла зустрілася з Тіною Кароль, Женя спробувала озвучувати мультфільм студії Disney, а Олексій уже працює над авторською комп’ютерною грою з технологією доповненої реальності.

За час існування проекту зібрано вже понад 856 800 гривень на мрії  та лікування дітей – зокрема,  на придбання ліків для підопічних проекту, оплату аналізів і обстеження дітей (в тому числі за кордоном), реагенти для гемодіалізу.

З 2017 року у відділенні лікарні ОХМАТДИТ завдяки проекту на постійній основі працює спеціальний працівник - аніматор-психолог і арт-терапевт «Доктор Сміх». 

Сайт також має розділ «Новини», де висвітлено не тільки українські події, а й актуальні історії здійснення бажань у світі. Окрім того, зручний інтерфейс сторінки дозволяє кожному зробити онлайн-переказ коштів і таким чином долучитися до здійснення  мрій дітей та оплати їхнього лікування.

На жаль, ми іноді не здатні подарувати здоров’я, проте ми віримо, що справжнє щире бажання дитини, яке магічним чином здійснюється добрими людьми, може змінити її життя, - коментує куратор проекту, ведуча ТСН Лідія Таран.

Команда проекту прагне об’єднати чарівників та мрійників з усієї країни, знайти підтримку у відомих людей. Пишіть на сайт! Долучайтеся  до всеукраїнського руху добра!

Новини по темі