Читай з ТСН.ua: Сайт запустив розділ «Книжки»

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
ТСН.ua запустив розділ «Книжки»
1plus1.ua

На сайті ТСН можна дізнаватися про новинки української та зарубіжної літератури.

Поділитися:

Сьогодні, 20 жовтня, на сайті ТСНЯк новий ведучий ТСН готувався до першого ефіру (відео).ua з’явився новий розділ «Книжки», в якому представлені новинки української та зарубіжної літератури.

У розділі можна знайти глави популярних прозових та поетичних творів усіх жанрів – історичні романи, наукпоп, фентезі, детективи тощо.

«Книжки» – це також навкололітературні інтерв'ю, розгорнуті рецензії та блоги відомих літературознавців та авторів бестселерів. У розділі представлені як цьогорічні новинки, так і свіжі переклади іноземних видань.

Поки що українців не можна назвати нацією, яка багато читає. Але ми хочемо зробити книжки ближчими до нашої аудиторії та дати можливість зрозуміти, чи є книжка цікавою ще до її покупки, – розповідає редактор рубрики «Книжки» Аліна Денисенко.

Таким чином нова рубрика на сайті ТСН.ua має на меті зацікавити і підштовхнути читачів до наступного кроку – покупки видання в традиційному або онлайн-магазині.

Серед книжок, які вже представлені у розділі – видання бійця АТО Бориса Гуменюка «Блокпост», світовий бестселер «Чому нації занепадають», нещодавно видана збірка Сергія Жадана «Тамплієри», Лорен Грофф «Долі та Фурії» і багато інших.

Переглянути розділ «Книжки» можна за посиланням.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, що ТСН відзначає 20-річчя та вирушає у всеукраїнський тур.

Новини по темі