Іменинниця Лідія Таран пробіжить благодійний марафон, щоб врятувати життя дівчинці

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Ведуча ТСН вирішила подарувати свято важкохворій дитині.

Поділитися:

Сьогодні, 19 вересня, ведуча ТСН Лідія Таран святкує свій день народженняВедуча ТСН Лідія Таран святкує свій день народження.

Зірка 1+1 на своїй офіційній сторінці у Facebook написала зворушливий пост, в якому попросила не дарувати радість лише їй – краще допомогти унікальним дітям.

Я щиро вдячна всім, хто рано-вранці почав мені писати побажання, телефонувати. Це дарує радість, віру в себе. Але дуже важливо поділитися цією радістю з відважними борцями та мрійниками, – написала Лідія Таран.

Зауважимо, що ведуча ТСН – куратор благодійного проекту «Здійсни мрію», організований 1+1 медіа за підтримки Всеукраїнського благодійного фонду «Крона». Проект має на меті реалізувати мрії важкохворих дітей.

Іноді важливо просто встигнути допомогти, і це буває питання днів. Зараз цієї допомоги чекає 11-річна дівчина Софія Жиліна, – запевняє ведуча 1+1.

За словами Лідії Таран, коли дівчинці було два роки, її права ніжка почала деформуватися, а потім зламалась. Згодом лікарі поставили рідкісний діагноз – нейрофіброматоз, що вражає кістки та нерви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров за два дні зібрав 765 тисяч на лікування важкохворого хлопця

Софія Жиліна перенесла 30 операцій. Права ніжка у дівчинки коротша за іншу на 12 см. незважаючи на це, Софія навчилась грати на фортепіано, малювати, співати, записалась у дитячу школу телеведучих і фотомоделей.

Їй боляче рухатися, викривляється хребет і інша нога. Однак, дівчинка наполегливо йде до своєї мети – вона мріє стати телеведучою, – каже Лідія Таран.

Ведуча ТСН разом із колегами Марічкою Падалко, Мариною Леончук, Анатолієм Анатолічем, Соломією Вітвіцькою, Олександром Поповим і Валентиною Хамайко заради Софії Жиліної пробіжать на благодійному марафоні у Києві, який пройде 9 жовтня.

Я всіх запрошую приєднуватися, це буде кращим подарунком для мене. На благодійному марафоні прошу вас допомогти залучити хоча б 20 тис. грн, щоб допомогти Софійці оплатити складну діагностику і операцію на нозі, – написала Лідія Таран.

Зауважимо, що дівчинка потребує близько 15 тис. євро, щоб зупинити подальше викривлення ніг і тулуба. Лідія Таран переконана, що ці кошти можна знайти, якщо об’єднати зусилля небайдужих українців.

Зауважимо, що Лідія Таран і Всеукраїнський благодійний фонд «Крона» також готують сюрприз для Софії на телеканалі 1+1. Деталі можна дізнатися на офіційні сторінці ведучої у Facebook

Нагадаємо, що нещодавно Алла Мазур відсвяткувала свій день народження. Популярна ведуча прийшла в студію Сніданок з 1+1, щоб розповісти, який подарунок вона чекає найдужче.

Новини по темі