Лідія Таран дивує схожістю із Грейс Келлі

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Лідія Таран дивує схожістю із Грейс Келлі (фото) | Ведучі 1+1 | 1+1

Дивись фото і переконайся.

Поділитися:

Ведуча ТСН Лідія Таран завжди на варті найбільш гарячих та важливих новин. Разом із тим, вона встигає виховувати прекрасну доньку Василину, займатися йогою та вражати жіночними вбраннями. Так, нещодавно ведуча відвідала світський захід у розкішній довгій сукні – і вразила схожістю з молодою княгинею Монако Грейс Келлі, яка для багатьох стала еталоном краси та стилю. Ми вирішили порівняти світлини знаменитих красунь, аби переконатися, наскільки вони схожі. Рухай повзунок, щоб роздивитися!

До слова, Лідія Таран полюбляє зачіски у стилі своєї зіркової «близнючки». І в телеефірах, і за межами екрану ведуча часто з’являється з елегантно зібраним волоссям.

Ще б червону помаду – і як дві краплі!

Фото: @lidiyataran, GettyImages

До речі, зараз Лідія Таран відпочиває у Франції, де відвідала будинок-музей Крістіана Діора. Саме там ведуча на власні очі побачила сукні, які знаменитий кутюр'є створював для Грейс Келі. Гортай фото:

Зазначимо, що Лідія Таран – справжній експерт з йоги. Нещодавно вона вразила прихильників стійкою на голові в тілесному комбінезоні. А також цього року ведуча вперше спробувала себе у дубляжі, озвучивши відомий мультфільм. Подробиці – у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше цікавого про ведучих 1+1 читай на сайті:

1. Вдягнутися як королева: Неля Шовкопляс повторила квітковий образ Летиції

2. Людмила Барбір у міні-шортах на тлі мальовничих Карпат (фото)

3. Мама двох дітей Катя Осадча похизувалась підтягнутою фігурою в купальнику

4. Алла Мазур показала, як осідлала коня

5. Багатодітна мама Валентина Хамайко захопила літнім образом у стилі бохо

Новини по темі