Лідія Таран допоможе втілити чарівні мрії дітей з Охматдиту

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Лідія Таран допомогла дітям
Лідія Таран познайомилася з хворими дітьми

У Всесвітній день бажань ведуча ТСН зробила подарунки малечі

Поділитися:

Подію започаткував міжнародний фонд «Make a wish». На жаль, такого фонду ще немає в Україні. Але в цей день у різних куточках світу традиційно відбувається різні заходи та свята для важкохворих дітей заради щасливих емоцій.

Ведуча новин ТСН на телеканалі 1+1 Лідія Таран, давній друг Охматдиту, вирушила сьогодні до лікарні познайомитися з дітками з відділення токсикології, які змушені фактично жити в палатах. Лідія поговорила з дітлахами, про їх мрії та, немов фея, почала втілювати ці бажання в життя. У діток не працюють нирки, вони проходять постійні процедури гемодіалізу. У відділення для подарунків маленьким пацієнтам Лідія привезла цілий стос особливих книжок про різноманітні казкові пригоди, цікаві історії хлопчиків та дівчаток від мережі Yakaboo.

Ізабелла Кочеткова, якій 13 років, мріє побувати на шоу «Голос країни» та познайомитися з Тіною Кароль. Ізабелла чудово співає і до того, як потрапила до лікарні займалася уроками вокалу. Сама вона родом з Херсонщини і вже кілька років постійно перебуває в Охматдиті. Дівчина дуже дружить із 17-річною Анжелою та мріє про чарівну паличку, яка допоможе її вилікувати. Лідія Таран вручили дівчаткам запрошення на прямий ефір шоу «Голос країни», куди вони зможуть потрапити вже 15 травня. Анжела має велике прагнення хоча б раз у житті побачити море, воно їй сниться. Мрія Анжели здійсниться – у червні Ліда та канал 1+1 підготують міні-поїздку до Одеси з можливістю поплавати з дельфінами! Наразі Анжела буде готуватися до подорожі та читати книжки про підводний човен та індійський океан. 15-річний хлопчик Богдан Нестеренко мріє побачити як створюється шоколад і, можливо, колись зробити чарівну цукерку, яка зцілює. 

Лідія Таран з командою ТСН візьмуть виконання цього бажання в роботу та організують можливість кращого майстер-класу  у шоколадній майстерні. Наразі хлопчик отримав у подарунок конструктор та книжку рецептів з шоколаду.

Лідія Таран прийняла близько до серця цю історію про втілення мрій діток, які важко хворі та можуть померти. У планах є розпочати цілий рух та проект під патронатом ТСН та благодійного фонду «КРОНА», який об’єднає багатьох навколо цієї доброї справи дарувати свято. Це важливо заради психологічної підтримки хворих дітей, їх родичів, заради необхідних емоцій.

Лідія Таран відзначає: 

У мене було бажання і сьогодні тут в Охматдиті воно почало здійснюватися! Втілення мрій діток, у яких важкі діагнози, дуже важливе в Україні, адже у нас майже відсутня паліативна допомога. Це такий заряд щастя, який дозволяє жити далі з посмішкою, вірити в добро, долати біль. Ми іноді не здатні перемогти хворобу, зробити чудо, але ми всі точно можемо подарувати дітям щастя і свято, здійснити бажання. Насправді легко стати чарівником. Даруйте посмішки, виконуйте бажання, приєднуйтеся!

«За всіма клопотами, ми не звертаємо увагу на дітей, а діти всього лиш потребують доброго слова, теплих емоцій. Ми б хотіли реалізувати тисячі мрії. І всіх запрошуємо приєднуватися, - це така радість, тепло, любов! Влаштуйте і собі день щастя! І цим ми вже можемо їх лікувати. Я вірю, що нам вдасться здійснити мрії», -  поділилася, Олена Мацібох, Голова правління благодійного фонду КРОНА.

Відзначайте Всесвітній день бажань та цими світлими святковими вихідними спробуйте виконати бажання однієї з дитинок, яка цього особливо потребує.

Новини по темі