Лідія Таран відверто розповіла про особисте життя та чоловіка своєї мрії

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Ведуча ТСН наважилася розповісти про своє минуле та плани на майбутнє.

Поділитися:

Ведучі «1+1» увійшли до рейтингу найкрасивіших людей України від журналу VIVA!Зірка телеканалу 1+1 та куратор ініціативи «Здійсни мрію» Лідія Таран, яка нещодавно увійшла до рейтингу найкрасивіших людей України за версією журналу Viva!, з’явилася на обкладинці глянцю «Караван историй». Це перша зйомка телеведучої за довгий період.

Лідія Таран нарешті наважилася розказати про особисте – розповіла про своє дитинство, перше кохання, складні випробування в житті, поділилася досвідом, сумними і веселими переживаннями.

У щирому інтерв’ю зірка ТСН розповіла читачам про минуле та плани на майбутнє, про те, як вдалося вибудувати стосунки з батьком доньки Василинки Андрієм Доманським і, звичайно, про грандіозний проект «Здійсни мрію», який допомагає втілити в реальність бажання важкохворих дітей.

У школі я себе відчувала дуже дискомфортно. Однокласники зі мною не розмовляли, думаю, я була і одягнена якось бідно, та й взагалі, не сильно їм цікава, – ділиться спогадами Лідія Таран.

В інтерв’ю ведуча ТСН вперше відкрито говорить і про особисте життя. Вона розповідає читачами про стосунки з колишнім чоловіком Андрієм Доманським і його спілкування з дочкою Василиною.

На якомусь етапі ми були важливими і потрібними людьми один для одного, але історія завершилася, і це на краще, – каже Лідія Таран.

Звісно, розмова з ведучою 1+1 не могла не торкнутися її масштабної благодійної діяльності. Останні вісім місяців Лідія Таран є куратором великого благодійного проекту «Здійсни мрію» і присвячує свій час здійсненню мрій важкохворих дітей, для яких кожний прожитий день – це диво.

За півроку ми здійснили 21 мрію. За планом проект «Здійсни мрію» має перетворитися у всеукраїнський рух. Також у нас є надія стати партнером світового фонду Make-А-Wish, – коментує Лідія Таран.

Лідія Таран поділилася також сподіваннями на жіноче щастя та кохання. За словами ведучої 1+1, у ній закладена "і материнська плата, і батьківська програма, і, звичайно, бажання жити в любові й бути в парі".

Я, знаєте, не ідеальна жінка. Але й на ідеального чоловіка не чекаю. Проте вірю в те, що моя людина, безумовно, існує, просто ми ще не зустрілися, час не настав, – додає телеведуча.

У фотосесії Лідія Таран в своєму новому ефірному образі, який допомогла створити талановита дизайнерка Наталія Анрі, з якою ведуча співпрацює вже два роки.

Повну версію інтерв’ю зірки ТСН можна знайти на сторінках «Караван историй».

Нагадаємо, що раніше  Лідія Таран і команда зірок пробігли під холодною зливою заради хворих дітей.

Новини по темі