Лідія Таран здійснила мрію дівчинки з особливостями розвитку

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Лідія Таран здійснила мрію дівчинки з особливостями розвитку
1plus1.ua

Завдяки проекту «Здійсни мрію» Євгенія Василишин навчилася озвучувати мультфільми.

Поділитися:

1+1 медіа, ТСН та Всеукраїнський благодійний фонд «Крона» продовжують втілювати в життя заповітні бажання дітей у рамках грандіозного проекту Здійсни мрію».

Цього разу команда чарівників здійснила мрію 14-річної Євгенії Василишин з Тернополя. У Жені ДЦП та імунне захворювання кишківника, вона постійно приймає пігулки, щоб зменшити біль при травленні, пересувається на візку або за допомогою ходунків, але попри всі перепони, старанно вчиться у 8-му класі й дуже любить читати. А ще вона має велику мрію – побувати на кінопрем’єрі та отримати шанс озвучити мультфільм.

Я дуже люблю мультики, багато вже їх передивилася. Мені цікаво, як їх роблять, як знімають. Я б дуже хотіла спробувати озвучити якогось героя, – розповіла маленька героїня.

Проект «Здійсни мрію» та B&H Film Distribution Company подарували дівчинці та її родині шанс відвідати велику прем’єру нового мультика від студії Disney «Ваяна». Женя побувала на гала-показі в центральному кінотеатрі Києва й зустрілася там із зірковими телеведучими 1+1 Соломією Вітвіцькою та Валентиною Хамайко.

21 грудня разом із кураторкою проекту «Здійсни мрію», ведучою ТСН на каналі 1+1 Лідією Таран Женя побувала у професійній студії звукозапису LeDoyen, де озвучують найкрутіші мультфільми. Там під керівництвом професіоналів, режисерів дубляжу, дівчинка спробувала прочитати різні репліки з мультфільму, попрацювала з інтонацією, а також залишила свій голос у базі студії – для можливих майбутніх озвучувань.

Мені дуже сподобалося! Я зрозуміла, що це не дуже просто, але якщо попрактикуватися, то все вийде. Головне – вжитися в роль персонажа, якого озвучуєш, та уявити його внутрішній світ, - поділилася враженнями Женя.

Крім того, у студію завітала Ольга Гарбузюк, яка в цьому мультику озвучила одну з головних ролей – маленьку Ваяну. Зірка «Голос. Діти 3» поділилася враженнями від роботи й дала кілька особистих порад для вдалого дубляжу.

Зараз я впевнено можу сказати, що мрії здійснюються. Дуже сподіваюся, що в майбутньому спробую озвучити мультик і на професійній основі, - поділилася Женя Василишин із командою «Здійсни мрію».

«Женя вразила мене своїми думками, дорослими висновками та чіткою позицією. Вона знає, чого хоче, та впевнено йде до мети. Я щаслива, що завдяки проекту «Здійсни мрію» вона побувала в Києві, під головною ялинкою на Софійській площі, та розказала про своє бажання Святому Миколаєві. А нам вдалося допомогти їй наблизитися до здійснення великої мрії! До Нового року – лічені дні, тож не бійтеся своїх бажань, обов’язково мрійте навіть про те, що зараз здається недосяжним, і знайте, що мрії здійснюються. Ми запрошуємо всіх стати чарівниками та втілити в життя мрії діточок, які змушені жити у лікарнях. Чудеса – це те, що їм потрібно найбільше», - прокоментувала куратор проекту «Здійсни мрію» Лідія Таран.

Новини по темі