Марічка Падалко разом із чоловіком взяла участь у напівмарафоні

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Марічка Падалко разом із чоловіком взяла участь у напівмарафоні
facebook.com/marichka.padalko

Ведуча розповіла, як пробігла марафон у Полтаві.

Поділитися:

Зірка каналу "1+1" та мама трьох дітей Марічка ПадалкоМарічка Падалко, яка пригадала, як потрапила на телебачення завдяки знайомству із відомою спортсменкою, взяла участь у напівмарафоні в Полтаві. Про це ведуча розповіла на своїй сторінці у Facebook.

Марічка бігла разом із своїм чоловіком, нардепом Єгором Соболєвим. За словами Марічки, чоловік чи не вперше обігнав її. Різниця між фінішуванням склала п'ять хвилин.

Той випадок, коли "учень" перевершив "вчителя", і дуже швидко. Єгор сьогодні обіграв мене вчисту за 02:00:22. Я відстала на цілих п'ять хвилин (02:05:26), хоча це мій особистий рекорд на 21 км - на 7 хвилин швидше ніж у Києві, і на 9 ніж в Одесі. У підсумку 4-те місце в моїй віковій категорії, - поділилася Падалко. 

Разом з тим ведуча ТСН зауважила, що у Полтаві дуже зручна і рівна траса, що допомогло пробігти півмарафон без перешкод.

У Полтаві дуже зручна і рівна траса, а мені ще й дуже рідна з тих часів, що тут регулярно гостювала дитиною в бабусі і дідуся. Полтавцям величезне спасибі за таку підтримку на трасі, а нам далі готуватися до київських підйомів у жовтні і львівської бруківки в листопаді, - поділилася планами на найближче майбутнє Марічка.

Нагадаємо, у червні струнка Марічка Падалко із чоловіком пробігла виснажливий напівмарафон.

Новини по темі