Марічка Падалко розповіла про свою найбільшу невдачу

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Ведуча ТСН Марічко Падалко розповіла про всі перешкоди, які довелося подолати на шляху до успіху.

Поділитися:

Кароль, Вітвіцька, Фреймут і Падалко вбралися в національне вбрання (фото)У студію програми Сніданок з 1+1 завітали ведуча ТСН Марічка Падалко та співачка Світлана Тарабарова. У ранковому шоу учасники соціально-освітнього проекту «Ті, що вражають» розповіли про зустріч у Херсоні.

Після народження дітей Марічці Падалко сказали, що вона не підходить на роль ведучої.

Мені сказали коротко – ти матуся. В мене була паніка, здавалося, що життя закінчилося.

Ведуча ТСН розповіла студентам у Херсоні про те, як важко було знову стати цікавою публіці після народження, а ще про мрію, за яку потрібно боротися. Для зірки ТСН зустріч була надзвичайно хвилюючою.

Я зрозуміла для себе, що найбільше надихають не історії успіху, а історії невдач, які переживає кожен, – зізналася Падалко.

На зустрічі зі студентами спікери відверто розповідали про своє життя, про перешкоди, які доводилося долати на шляху до омріяної цілі. Адже недостатньо просто розповісти про результат, варто звернути увагу на весь пройдений шлях.

Марічка Падалко стала срібною призеркою напівмарафону у ЛьвовіАудиторія настільки розкрила виступаючих, що замість 15 хвилин, як було заплановано, кожен учасник виступав по півгодини.

Ведуча ТСН впевнена: переживати складні моменти потрібно з розумінням, що все може змінитися. Варто вже зараз думати, що ви хочете робити зі своєю мрією, інакше завтра може бути пізно.

Мене вражають українці, які попри усі маленькі та великі невдачі не втрачають найголовніше – віру. Ті люди, які йдуть далі і не зупиняються, викликають у мене захоплення.

Ведучі 1+1 та друзі телеканалу ділилися історіями зі свого життя, розповідали, чим довелося жертвувати та на що йти заради досягнення цілей. Однак в одному вони були одностайні: над своєю мрією потрібно працювати.

Своїм прикладом «Ті, що вражають» надихають молодь працювати заради мети і завжди вірити у себе.

Нагадаємо, «Ті, що вражають» – перший із серії проектів, присвячених 20-річчю «Телевізійної служби новин» каналу «1+1», яке відбудеться 1 січня 2017 року.

Новини по темі