На прем'єрі «Тачок 3» Падалко та Хамайко показали, як виросли їхні діти (фото)

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

У Києві відбулася презентація мультфільму «Тачки 3», одну з героїнь якого озвучила ведуча ТСН.

Поділитися:

Від сьогодні у кінотеатрах стартує третя частина улюбленого мультфільму про пригоди Блискавки Мак-Квіна «Тачки 3Марічка Падалко знову стала репортером спортивних новин».  За сюжетом, улюбленець публіки має довести новому поколінню, що на трасі йому досі немає рівних. Попереду карколомні пригоди з новими друзями і ризиковані ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 мультфільмів з українським дубляжем, які озвучили зірки «1+1»

14 червня відбувся допрем’єрний показ за участю зірок дубляжу. Зокрема, на захід завітали Марічка Падалко, Остап Ступка, Юрій Коваленко, а також режисер мультфільму Костянтин Лінартович.

Для ведучої ТСН Марічки Падалко це перший досвід участі у дубляжі. Вона подарувала свій голос одній з героїнь мультфільму – Наталі Точняк, досвідченій спортивній журналістці. У світі Тачок саме Наталі може дати найкомпетентнішу оцінку гонщику, його потужності й шансам на перемогу.  

Дитяча анімація українською мовою – це дуже важливо. Я щаслива, що мені випала унікальна нагода долучитися до світового анімаційного хіта від Disney / Pixar. Неймовірна команда на чолі з режисером Костянтином Лінартовичем доклала всіх зусиль до адаптації мультфільму, і я впевнена, що український дубляж - один з найкращих! - поділилася Марічка Падалко.

Щоб підтримати зірку, на прем’єру завітала родина Марічки, друзі та, звісно ж, колеги з 1+1: Валентина Хамайко із чоловіком та дітьми, а також Соломія Вітвіцька разом із чоловіком та похресницями.

Героїня, яка говорить голосом Марічки, дуже їй підходить. Я вітаю її з дебютом! - прокоментувала Валентина Хамайко.

Хороший добрий диснeївський мультик про тe, що трeба завжди йти за мріями, нe зважаючи на труднощі, а також поважати мрії тих, хто живе біля тебе. Одразу впізнали Марічку! Її героїня, Наталі Точняк, звучала дуже органічно й переконливо!» - поділилася враженнями після перегляду Соломія Вітвіцька.

Новини по темі