Наталія Мосейчук до Дня закоханих поділилася своєю романтичною історією кохання

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Наталія Мосейчук: історія кохання з чоловіком

Відверта розповідь ведучої ТСН.

Поділитися:

Відома українська телеведуча ТСН Наталія Мосейчук розповіла виданню Ivona свою історію кохання з чоловіком Іллею.

«Вперше я побачила Іллю, коли прийшла працювати на студію Експрес-інформ. Тоді студія займала всього три кімнатки включаючи маленький ньюз-рум, та виробляла економічні десятихвилинні новини. Мене взяли туди на позицію ведучої. Я прийшла після коротенької декретної відпустки.

Моєму старшому синові було на той момент 10 місяців. Я жила тоді двома роботами і картинками: будинок-тролейбус-метро-робота.

Я мало з ким спілкувалася, у мене не було нових знайомств і розмов за чашкою кави або чаю. Ілля в той час теж працював в концерні. Іноді ми зустрічалися з ним в коридорі.

Ми не віталися, тому що не були знайомі особисто.

І бажання спілкуватися у нас не було. Як, власне, і приводу. Хоча одного разу привід з'явився, але тоді ще був не наш час. Пам'ятаю, як йшов проливний дощ. Я стояла на зупинці в очікуванні автобуса. Раптом з-за рогу з'явилася одна єдина машина. Розкрилося віконце і людина ввічливо запропонувала підвезти мене до метро.

Жалості до себе я не допустила, відповіла «спасибі, я 53-й почекаю».

І залишилася стояти під дощем. Це і був мій майбутній чоловік. Але тоді в 1999 році я цього ще не знала. Минуло 9 років. Я працювала вже на п'ятому каналі. Одного разу на канал прийшов фінансовий директор. І я дуже здивувалася, побачивши, що новим менеджером стала людина з коридорів концерну.

Для мене це мало що змінювало. Ілля Іванович на мою роботу не впливав, і ми зовсім не перетиналися. Поки я не вирішила залишити 5 канал. Ілля Іванович якраз і став тим, хто дав мені сміливість цей крок зробити. Одного разу він просто запитав: «Чи все у Вас в порядку, Наталя?». І я відверто розповіла про свої сумніви. Уже через кілька днів я працювала на 1+1. Почалася нова сторінка в моєму професійному житті. А ось на особистому довелося поставити крапку ...

І втретє ми зустрілися через рік, коли нам просто було чим поділитися і захотілося це зробити. З тих пір ми разом.

Я називаю цю історію «десять років назустріч».

Новини по темі