Соломія Вітвіцька долучилася до ініціативи ООН

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Соломія Вітвіцька долучилася до ініціативи ООН

Ведуча ТСН підтримала кампанію Організації Об'єднаних Націй.

Поділитися:

Ольгу Фреймут і співачку Pink об'єднали спільні ціліВедуча ТСН і куратор мультимедійного проекту «Переможці» Соломія Вітвіцька підтримала у своїх соцмережах кампанію ООН Цілі Сталого Розвитку.

Із 17 основних цілей ООН, які варто досягти до 2030 року, телеведуча обрала Мир та справедливість – №16.

Виконання програми Цілей – це те, чого прагнуть досягнути люди у всьому світі: зменшення нерівності, подолання бідності та голоду, захист навколишнього середовища, забезпечення якісної освіти та економічного процвітання. Але, на думку Соломії Вітвіцької, жоден прогрес без миру та справедливості не є можливим.

Ми, українці, як ніхто розуміємо усю актуальність 16-ої Цілі, наше покоління віч-на-віч зіткнулося із загрозами реальної війни. Припинення вогню, запобігання атак та терактів - ось над чим потрібно працювати насамперед.

Соломія Вітвіцька вважає, що мир та справедливість - невід'ємні частинки одного цілого. Адже для тотального досягнення миру людям необхідно навчитися бути більш справедливими один до одного.

Нещодавно до кампанії Організації Об'єднаних Націй долучилася ведуча програми «Новий інспектор Фреймут. Міста» Ольга Фреймут.

Новини по темі