Соломія Вітвіцька і учасники проекту презентують проект «Переможці» в Кропивницькому

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Соломія Вітвіцька презентує проект «Переможці» в Кропивницькому
1plus1.ua

Фотовиставку можна буде відвідати до 26 грудня.

Поділитися:

Вперше за державний кошт в Україні виготовлено міопротез часткової ампутації рукиУ відділі Кіровоградського обласного художнього музею – картинній галереї петра Оссовського «Світ і вітчизна» відбудеться презентація соціального мультимедійного проекту ТСН та журналу VIVA «Переможці».

Урочисте відкриття проекту відбудеться о 15.00. Його проведе куратор проекту, ведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька за участі героїв проекту Віктора Кардаша, Вадима Довгорука та В’ячеслава Буйновського. Разом з «Переможцями» до Кропівніцького завітають протезист з Канади Чад Нільсон та Сергій Танчинець з гурту «Без оюмежень».

До Кропивницького проект запросив Костянтин Яриніч. Разом з місцевими благодійниками меценат підтримав одразу декілька благодійних ініціатив проекту. На презентації будeть вручені сертифікати на професійне навчання в Канаді для українського протезиста, а також на спортивне протезування.

«Переможці» – це фотоекспозиція відомого українського фотографа Олександра Мордерера та арт-директора Тетяни Рубльової, відео арт, серія сюжетів ТСН від Соломії Вітвіцької, а також спеціальний благодійний випуск журналу VIVA! Переможці. Кошти від продажу журналу з історіями життя учасників проекту спрямовуються на розвиток сучасного протезування в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька отримала нагороду «Жінка третього тисячоліття»

Цього року професійне навчання за кошти,зібрані від продажу журналу, організоване Канадсько-Українським фондом міжнародної підтримки на базі протезно-реабілітаційного центру у канадському місті Гамільтон, пройшли п’ять українських протезистів. Наступна група спеціалістів вирушить у Канаду вже у лютому.

Кропивницький стане останнім містом, де цього року покажуть вражаючі фото проекту. Вже наступного року Україна і світ побачать оновлений проект з новими героями. 

За цей рік проект «Переможці» побував у десяти українських містах та 5 містах закордоном.

Новини по темі