Соломія Вітвіцька разом з героями АТО презентують проект «Переможці» у Черкасах

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Проект Переможці: Соломія Вітвіцька презентує соціальний проект у Черкасах
1plus1.ua

Ведуча ТСН запрошує усіх охочих на відкриття соціального проекту в Черкасах.

Поділитися:

Соціальний мультимедійний проект «Переможці» прямує у Черкаси. Уже в цю суботу, 6 серпня, о 15.00 год. у фойє Черкаської обласної філармонії відбудеться урочисте відкриття виставки.

Проект традиційно презентує ведуча ТСН на каналі 1+1, куратор проекту, волонтер Соломія Вітвіцька разом з героями АТО – «переможцями» Олексієм Аванесяном, Вячеславом Буйновським, Анатолієм Фатєєвим та Олександром Швецовим. Для гостей заходу заспіває Антоніна Матвієнко.

Для всіх охочих експозиція буде відкрита до 23 серпня. Організаторами виставки у Черкасах виступила благодійна організація «Благодійний фонд «Народжені в сорочці». Благодійники є давніми партнерами проекту, саме завдяки цьому фонду «Переможців» побачили жителі Запоріжжя.

«Переможці» – це фотоекспозиція відомого українського фотографа Олександра Мордерера та арт-директора Тетяни Рубльової, відео арт, серія сюжетів ТСН від Соломії Вітвіцької, а також спеціальний благодійний випуск журналу VIVA! Переможці.

Проект розповідає 18 дивовижних історій бійців АТО та волонтерки, що втратили частини тіла в ході бойових дій на сході України, але не втратили мужності та сили духу.

Головною благодійною метою проекту є розвиток сучасного протезування в Україні. Саме на ці потреби йдуть кошти, отримані від продажу спеціального випуску журналу. І в цьому напрямку вже є результати.

За підтримки партнерів проекту фонду Save Lives Together в липні цього року на навчання до Канади вдалося відправити п’ять українських спеціалістів.

На базі реабілітаційно-протезного центру у місті Гамільтон протезисти зі Львова, Києва, Харкова, Дніпропетровська та Миколаєва пройшли тижневий курс навчання, організатором якого виступив Канадсько-Український фонд міжнародної підтримки. Усі фахівці, що взяли участь у навчанні, високо оцінили його результати. Наразі розпочато роботу над формуванням нової групи протезистів та удосконаленням програми навчання.

Проект «Переможці» також розпочав роботу над ще одним напрямком у розвитку протезування в Україні, а саме – спортивним протезуванням, адже світова практика свідчить, цей вид протезування значно розширює можливості реабілітації після важких травм та ампутацій.

Фонд SaveLivesTogether запрошує всіх охочих приєднуватися та допомагати в розвитку сучасного протезування в Україні.Зробити свій доброчинний внесок можна з будь-якої точки світу.

Новини по темі