Танець Марічки Падалко з чоловіком викликав захват у донечки

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Танець Марічки Падалко з чоловіком викликав захват донечки
1plus1.ua

Ведуча ТСН. Ранок та ТСН. День Марічко Падалко танцювала зі своїм чоловіком перший танець.

Поділитися:

В клубі Grandes, де займається бальними танцями середня донька Марічка Падалко, Маша, є традиція: під час щорічного концерту окрім дітей ще "сюрпризом" танцюють і батьки. Для батьків тренер пропонує завжди безкоштовні тренування в певний час, але приєднатися до групових занять у відомої пари не було можливості, тому, що у Єгора дуже непередбачуваний графік.

Про те, що тато з мамою також будуть виступати на концерті, знав лише старший син, але тримав цю новину від сестричок у секреті.

«Мене дуже надихнула пісня Еверест яку виконує група Океан Ельзи, тому я попросила тренера поставити номер саме на неї. Ми танцювали суміш вальсу і фокстроту. Коли часу до виступу залишалося мало, а заняття один раз на тиждень було недостатньо, тому ми пізно ввечері, коли діти засинали, виходили на дитячий майданчик під будинком, і тренувалися під музику яка грала в мобільному. Нас бачили лише сусіди по під’їзду», - ділиться враженнями Марічка.

Ведуча «ТСН.Ранок» дарувала своєму чоловікові цієї зими на день народження подарунок - сертифікат на приватні уроки бального танцю, на які вони планували ходити разом, але не могли вписати в графік. І ось, завдяки донечці знову з’явився шанс:

«Весілля в нас не було, відповідно не було і першого танцю, тому це наш перший танець. Ми дуже хвилювалися!» -  говорить ведуча.

2009-го Марічка Падалко була учасницею проекту "Танцюю для тебе-2" на каналі 1+1 і з того часу мріяла станцювати з чоловіком.

Новини по темі