Тіна Кароль зробила особливий подарунок онкохворій дівчинці (фото)

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Тіна Кароль здійснила мрію онкохворої дівчинки
Лідія Таран / Facebook

Коли Тіна Кароль прийшла в гості до 11-річної Валерії, дівчинка розплакалася.

Поділитися:

Дмитро Комаров зібрав 565 тисяч для порятунку дівчинки11-річна Валерія Кікош із міста Озерне на Житомирщині має онкологічне захворювання – нейросаркому. Остання хіміотерапія далася Лері дуже тяжко. Мама перепробувала все, щоб повернути їй жагу до життя. Останнім криком про допомогу став її пост у Facebook про таємну мрію донечки заспівати разом із Тіною Кароль.

Це прохання сколихнуло соцмережі. Сотні перепостів, дзвінків і повідомлень – і нарешті про це бажання дівчинки дізналися у проекті «Здійсни мрію». Так ця фантастична зустріч стала можливою.

Зірковий тренер «Голос країни 7» Тіна Кароль приїхала до дівчинки просто додому та здійснила її заповітну мрію – заспівала разом із маленькою мрійницею. А ще подарувала їй оберіг-браслет із сердечком і символічним написом з її пісні «Сдаться ты всегда успеешь».

Здійснилася ще одна велика мрія! Ще раз переконуюсь, що щирі емоції та позитивні враження додають сил та енергії у боротьбі з тяжкою хворобою. Нема нічого важливішого за щасливі очі дитини, чия мрія здійснилася! – коментує куратор проекту, ведуча ТСН Лідія Таран.

Місяць тому ТСН на телеканалі 1+1 вже просив небайдужих зібрати гроші на лікування Лери. Відгукнулися сотні українців. Дівчинка вже пройшла курс хіміотерапії в турецькій клініці і повернулася додому.

Попереду в Лери – ще важке лікування. Зустріч із кумиром не тільки подарувала позитивні емоції. Загалом на лікування маленької героїні з Житомирщини на картку мамі надійшло вже понад мільйон гривень від небайдужих з усієї України.

Ніколи не здаватись і вірити в одужання закликають і лікарі відділення онкогематології Житомирської обласної дитячої лікарні. Окрім медикаментів, хворим дуже потрібні позитивні емоції, які можуть стати цілющими.

Боротьба з онкологією має бути тільки на позитиві, тобто необхідна віра у те, що буде все добре. І позитивні емоції тут дуже важливі, – говорить лікар-онкогематолог Житомирської обласної дитячої лікарні Олексій Кульбіда.

Зараз у Житомирській обласній дитячій лікарні у відділенні онкології майже 30 дітей. 13-річний Павло Жеревчук тут уже вдруге. Після операції на кишківнику в дитини стався рецидив. Попереду важка хіміотерапія. Але хлопець мріє.

Перше, про що я мрію, – це вилікуватися. А друге – я б собі хотів на літо футбольні бутси і м'яч. А також сфотографуватися з Потапом, - каже Павло.

6-річна Алла Дев'ятко, у якої виявили пухлину нирки, теж має велику мрію – зустрітися з Президентом України Петром Порошенком.

А 12-річна онкохвора Ліза Якубенко мріє про море:

Я була всього два рази в житті на морі, хотіла поїхати торік – не вийшло.

Саме для тих діток, які щодня борються за свої життя, «1+1 Медіа» і ТСН спільно зі всеукраїнським благодійним фондом «Крона» започаткували проект «Здійсни мрію», куратором якого є телеведуча Лідія Таран. Проект допомагає здійснювати мрії дітей, для яких кожен прожитий день – це чудо.

Команда проекту прагне об’єднати чарівників та мрійників з усієї країни, знайти підтримку у відомих людей. Допомогти у здійсненні мрій та лікуванні маленьких пацієнтів може кожен, зробивши будь-який внесок за реквізитами проекту «Здійсни мрію» або через офіційний сайт.

ПАТ ПриватБанк

рахунок в гривні 26007052726802

у доларах США 26004052728870

в Євро 26006052725860

МФО 300711, КОД ЄДРПОУ 34818334 отримувач ВБФ "Крона"

Номер карти ПриватБанку (прив'язаний до рахунку) 5169 3305 0264 2819

Нагадаємо, що нещодавно Дмитро Комаров зібрав 565 тисяч для порятунку дівчинки.

Новини по темі