ТСН допомагає львівському хлопчику-фанату потрапити на футбольний матч у Франції

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
ТСН допомагає львівському хлопчику-фанату Володі Бобенчику потрапити на матч у Франції
Маленький вболівальник завітає у студію ТСН, щоб розповісти свою історію мільйонам українців.

На вечірній випуск ТСН завітає 8-річний український вболівальник Володя Бобенчик.

Поділитися:

Сьогодні на глядачів 1+1 чекає незвичайний випуск ТСН. На вечірній випуск о 19:30 до її студії завітає знаменитий хлопчик-фанат зі Львова Володя Бобенчик.

8-річний Володя – юний український вболівальник, добре відомий у футбольних колах, який часто бере участь у тренуваннях збірної України з футболу та її офіційних заходах.

Разом із родиною хлопчик планував поїздку до Франції, де цього року пройде Чемпіонат з футболу ЄВРО-2016. Проте, незважаючи на надані документи, в тому числі оплачені авіаквитки та квитки на матч, посольство Франції ухвалило рішення про те, що "інформація, надана, щоб обґрунтувати цілі та умови можливого перебування, не виглядає переконливою", та відмовило йому та майже усім членам родини хлопця у візах.

Дізнавшись про це, редакція ТСН вирішила допомогти маленькому фанату, та організувала його поїздку до Києва, де безпосередньо у студії ТСН в прямому ефірі він зможе розповісти свою історію мільйонам українців.

Редакція ТСН сподівається, що поїздка Володі та його родини на заповітний футбольний матч все ж відбудеться, і мрія хлопчика здійсниться.

Дивіться вечірній випуск ТСН о 19:30 на каналі 1+1.