Антон Вельбой у розповів «Твоєму дні» про нову пісню «Вишні» та про те, як виник псевдонім Wellboy і чому він страждав на депресію

Wellboy про те, звідки з'явився його псевдонім, чому страждав на депресію та про новий хіт "Вишні"
Facebook/Антон Вельбой

Співак Wellboy сьогодні став гостем шоу «Твій день»: про що розповів артист?

Поділитися:

Антон Вельбой, або просто Wellboy сьогодні завітав на великий обід до шоу «Твій день». Він розповів про свою творчість та поділився власними таємницями: як виник його псевдонім та чому співак страждав на депресію?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліда Лі про те, як пережила виліт з проєкту "Танці з зірками" та чи планують з Олексієм Базелою танцювати далі: "Плакали усі навколо, окрім нас"

Wellboy – це справжнє відкриття українського шоу-бізнесу. 21-річний юнак із села Грунь на Сумщині підкорив мережу хітом «Гуси». А днями він презентував у «Сніданку з 1+1» новий свій хіт – «Вишні». Дивіться, як це було:

Wellboy сьогодні у «Твоєму дні» розповів – у своєму творчому доробку вже має 6 випущених пісень і все частіше виступає на концертах і корпоративах. Але так було не завжди: після участі в одному з талант-шоу у хлопця почалися панічні атаки та розвинулася депресія. Чому ж так сталося? Антон розповідає:

Просто ти повертаєшся назад у буденне життя після участі у талант-шоу і не знаєш, що тобі взагалі далі робити. Я тоді жив у гуртожитку: постійно лежав, на суто фізичном рівні не міг встати з ліжка. Тато приїхав і забрав мене додому лікувати депресію.

Wellboy згадує – батьки серйозно сприйняли його депресію, возили в районний центр до психотерапевта, і лікування йому з часом допомогло. Співак не приховує – деякий час приймав антидепресанти. На щастя, цей період його життя вже позаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Руслан Сенічкін 15 років поспіль не святкує День народження: "Я вимикаю телефон та ховаюся в хащах"

Про своїх батьків Антон розповідає – вони чудові, завжди його розуміють і підтримують. Мама навіть допомагає йому вести соцмережі. А хто ж відповідає за стиль співака і взагалі як з’явився псевдонім Wellboy? Про свій оригінальний стиль Антон каже, що це робота його стиліста. А з приводу псевдоніму розповідає:

Мій одногрупник якось мені підказав, що моє справжнє прізвище Вельбой звучить як англійською "well boy", тобто хороший хлопець. Мені сподобалося, і так я став Wellboy.

Дивіться відео візиту Wellboy у шоу "Твій день":