Астропрогноз на тиждень: час виправляти свої помилки та проявляти сміливість

Астрологиня та нумерологиня Розалія Романова розповіла про прийдешній тиждень у програмі "Твій день".

Поділитися:

Астрологиня та нумерологиня Розалія Романова у програмі "Твій день" розказала, чого чекати від цього тижня та який день буде найсприятливішим для вирішення усіх нагальнихх питань. 

Коридор Затемнень (час між затемненнями) вже на нас впливає. Насправді, Місячне затемнення відбудеться лише у п’ятницю, і це буде початком коридору затемнень, але його вплив уже відчувається. Нам треба бути більш спокійними, більш уважними до інших і найближчі дні цьому сприятимуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЦерковний календар на листопад 2021: дати великих свят

Символ 12ї місячної доби – Відкрите серце. Треба іти назустріч усім проханням, які до Вас спрямовані. Вплив цього дня буде до вечора вівторка.

Потім у силу вступає Змія, яка кусає себе за хвіст. Це кармічний день, коли насправді не треба себе кусати, а треба робити щось не так, як раніше, виправляти свої помилки. Цей час буде аж до кінця світлового дня середи.

Наступна місячна доба – від вечора середи увесь четвер – Труба. Найкращий день цього тижня. У цей день можна проявляти сміливість, одержати перемогу. Для Вас грають трембіти. Це день, коли неможливе стає можливим.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на листопад 2021: кому зорі віщують прибуток, а кому – романтичні пригоди

Повня,15 місячна доба і Місячне затемнення на нас чекають у п’ятницю. В цей день потрібно бути особливо уважними до усіх подій, які у вас відбуваються в житті та до тих людей, які поруч із Вами.

Увесь тиждень добре допомагати людям, що вас оточують, бути з ними ніжними, добрими і гарними.

Дивіться також астрологічний прогноз на тиждень від ведичного астролога