Переможниця «Голосу країни» Оксана Муха: «Серце жінки ніколи не вільне. Для того, щоб жінка світилася, вона мусить любити»

Переможниця 9-го сезону «Голосу країни» Оксана Муха розповіла, чи вільне наразі її серце та як складається її творчий шлях.

Поділитися:

Переможниця 9-го сезону шоу «Голос країни» Оксана Муха завітала до студії «Твого дня» та розповіла про особисте життя і свій творчий шлях. У 2019 році вона прийшла на проєкт з місією – продовжувати своїм виконанням творчість легендарної Квітки Цісик та відкривати глядачам по-новому українську пісню. Тренером Оксани став Дан Балан, з яким вона і стала першою у 9-му сезоні шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопчик чи дівчинка: стало відомо, на кого чекають переможець «Голосу країни» Роман Сасанчин та його наречена Іванка (відео)

За перемогу у «Голосі країни» Оксана Муха отримала подарунок – квартиру у Києві. Ведучі «Твого дня» запитали, чи живе вже у столиці співачка? Оксана відповідає:

Поки ні. Я практично не буваю вдома, я вже людина світу. Я приїжджаю додому, щоб побачитися з дитиною, батьками, відпочити, набратися енергетики. Саме Львів для мене – місце сили, моя рідна домівка.  В Києві я затримуюся дуже ненадовго, на проєкти, і в мене поки не доходять руки, щоб відремонтувати подаровану квартиру. Вона чекає свого часу.

Оксані Мусі приписували роман з її тренером у «Голосі країни» Даном Баланом. Та Оксана каже, що Балан фантастично талановита людина, але жодного роману у них не було і бути не могло. Дивіться, як Дан Балан та Оксана Муха разом співали у фіналі 9 сезону "Голосу країни":

На запитання, чи вільне серце Оксани зараз, співачка зізнається:

Серце жінки ніколи не вільне. Для того, щоб жінка світилася, вона мусить любити. Але щастя любить тишу, я прихильниця того, щоб моє особисте залишалося лише моїм.

Про творчі плани Оксана Муха розповіла – нарешті збулася її давня мрія і вона розпочала тур по східних, прифронтових регіонах України. З концертами, присвяченими захисникам нашої держави, Оксана поїхала виступати у Маріуполь, Краматорськ, Сєвєродонецьк.

ФОТО: Facebook/Oksana Mukha