Руслана Писанка про роль Гуски Господині на шоу "Маскарад": "Всі чекали вау-ефект, і він відбувся"

Руслана Писанка в ефірі програми "Твій день" розповіла про персонаж Гуски Господині, за яким вона ховалась.

Поділитися:

Телеведуча Руслана Писанка в ефірі "Твій день" розповіла про персонаж Гуски Господині на шоу Маскарад, за яким вона ховалась. Що цікаво, у студію програми "Твій день" завітала і сама Гуска. 

Я сама себе вразила, бо не здогадувалась, що хтось може мене не впізнати

Руслана Писанка розповіла, що кои постійно працювала зі стилістами, казала їм, що її так впізнають, бо: "Гуска Господиня — це ж Писанка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто ховається за костюмом "Гуски Господині" в шоу "Маскарад"!

Відповідаючи на питання співведучих "Твого дня" Руслана Писанка пояснила, як приховувала від усіх, що Гуска Господиня — це вона:

Мало все бути під грифом секретно, щоб всі побачили і сказали: «Вау». Всі чекали вау-ефекту, і він відбувся.

Говорячи про сам костюм, Руслана розповіла, що він важить десь 15-17 кг, голова важить приблизно 7 кг, шляпка теж не легенька, усередині був прилад, щоб оченята підмморгували. Дихати можна, але важко: 

Я стояла десь годину на сцені, бо я була п'ятою, кого відкрили. Я думала, що просто з'їду з глузду, тому що я задихалась. Але це того вартувало. Мені здаєтся, що я би ще взяла участь у цьому шоу, хоча б тому, що я вмію інтригувати і мене ніхто не впізнав. 

Руслана Писанка зізналась, що чоловік про це знав, оскільки їй потрібна була підтримка і допомога і вона могла йому пожалітись. 

Нагадаємо, Руслану Писанку не відгадала жодна з команд-мисливців. 6 листопада пройшов фінал головного шоу суботи "Маскарад". Яка ж команда мисливців перемогла у шоу? Дивіться за посиланням.

Дивіться відео-викриття Гуски Господині на шоу "Маскарад"