Слава Камінська про стосунки з колишнім чоловіком: «У нас спільні діти, він для мене близька людина, але у кожного своє життя»

Співачка Слава Камінська презентувала першу україномовну пісню «Подзвони» та розповіла про стосунки з колишнім чоловіком.

Поділитися:

Співачка Слава Камінська стала сьогодні гостею обіду у шоу «Твій день». Вона розповіла про свою першу україномовну пісню «Подзвони» та про те, що насправді їх пов’язує з колишнім чоловіком Едгаром Камінським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ONUKA представила новий кліп та розповіла про досвід материнства: «Глобально я не сплю вже рік і 5 місяців»

Пісня «Подзвони» дуже лірична. Про цю композицію Слава Камінська розповідає:

Ця пісня передає настрій, у якому я колись перебувала. Зараз же в особистому житті у мене все добре, але все одно, коли йде дощ, я люблю плакати і пити гарячий чай з медом.

Ведучі «Твого дня» поцікавилися у співачки подробицями її особистого життя, а саме стосунками з колишнім чоловіком Едгаром Камінським. Адже відомо, що пара разом зі спільними дітьми, незважаючи на своє розлучення, періодично разом відпочиває.

Слава Каминская дети

Слава Камінська коментує свої стосунки з колишнім чоловіком так:

У нас спільні діти, він для мене близька людина, але у кожного своє життя. Це нерозумно не спілкуватися, якщо є спільні діти, адже вони ні в чому не винні. Ми їздимо разом відпочивати, але живемо у різних номерах, жодної романтики. Нам ділити немає чого, а діти щасливі.

Слава Каминская дети

Слава Камінська розповідає, що їхня з Едгаром опіка над дітьми абсолютно рівнозначна: 2 тижні на тиждень донька й син живуть з мамою і 2 тижня з татом. Але спілкуються Слава та Едгар зараз виключно заради дітей – у обох є стосунки, які вони не афішують. Слава навіть зізнається, що бойфренд ревнує її до колишнього чоловіка: «Дзвонить кожні 15 хвилин, це навіть весело».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Lida Lee розповіла про пластичну операцію та прокоментувала чутки про спонсора

Нагадаємо, Слава та пластичний хірург Едгар Камінський побралися у 2014 році. Вони мають 2-х спільних дітей: 6-річного сина Леонарда та 5-річну доньку Лауру. У 2019 році пара оголосила про розлучення. Дивіться, як Слава Камінська розповіла Каті Осадчій у "Світському житті", які у неї стосунки з колишнім чоловіком:

ФОТО: Instagram/babaslavka