Україну накрили потужні магнітні бурі: як уберегтися від негативного впливу природних явищ та що робити, щоб не захворіти (коментує експерт)

Україну накрили магнітні бурі. Вируватимуть вони 25 та 26 серпня. Науковці стверджують, що потужні магнітні бурі небезпечні для людини, бо вони змінюють біоритми в нашому організмі, впливають на центральну нервову систему, роботу серця.

Поділитися:

25 серпня 2021 — непростий день для самопочуття із-за вирування магнітних бур. Як уберегтися від негативного впливу магнітних бур розказала астролог Розалія Романова у денному шоу «Твій день»

Розалія Романова розказала, що головна проблема 25 та 26 серпня — це тривалість магнітних бур. Вони довгий час мають негативний вплив на організм людини, тому всі важливі справи краще перенести на наступний тиждень. 

У середу та четвер треба більше відпочивати та намагатися з посмішкою провести ці дні. У п'ятницю буде добре зайнятися спа- та різними косметологічними процедурами. Це піде на користь. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Користь і шкода молока: чи можуть молочні продукти принести шкоду здоров'ю та чи варто пити молоко після 25 років (лікар-дієтолог розвінчує найпопулярніші міфи)

Як впливають магнітні бурі на організм людини

Лікар-невролог стверджує, що магнітні бурі в першу чергу впливають на головний мозок та нервову систему. У дні магнітних бур у людей спостерігається підвищення тиску, головні та інші болі: болі у суглобах, у попереку. У ці дні страждає також серцево-судинна система. Спостерігаються аритмії, інфаркти та інсульти. 

За статистикою, у період магнітних бур на 11% збільшується кількість інфарктів і на 7 % збільшується кількість інсультів. 

Як захиститись від негативного впливу магнітних бур

У період сонячної активності важливо слідкувати за своїм психологічним станом. За словами лікарів, люди можуть відчувати втому, безсоння, дратівливість. Щоб уникнути негативного впливу магнітних бур на організм необхідно:

  • знизити фізичну активність
  • більше спати та відпочивати
  • прибрати жирну і солону їжу із раціону
  • не вживати алкоголь та кофеїн
  • пити більше простої води, особливо вранці
  • бути більше на свіжому повітрі
  • уникати стресів та конфліктів
  • необхідно прийняти теплу ванну та трав'яний чай

як впливають магнітні бурі на організм людини

Скористайтеся перерахованими порадами, як захистити організм від негативного впливу магнітних бур та залишайтеся здоровими!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подивитись на вихідних: добірка найкращих українських фільмів та серіалів

Дивіться відео сюжет про те, як захистити своє здоров'я у період дії магнітних бур: