Секс-символ Туреччини показав дивовижні відео з відпочинку в Африці

Еркан Петеккай забрав дружину та сина в Африку, щоб влаштувати фотополювання на тварин.

Поділитися:

Виконавець однієї з головних ролей серіалу Уламки щастя, що скоро стартує на 1+1, професійний актор і секс-символ Еркан ПетеккайВиконавець головної ролі у серіалі «Уламки щастя» виховує не свою дитину? показав своїм прихильникам особисті фото та відео з сімейного відпочинку в Африці.

На березі Індійського океану турецький актор долучився до сафарі на висоті 2 тис. метрів над рівнем моря, відвідав місцеву школу африканського кочового народу, вчився добувати вогонь з підручних матеріалів і багато спілкувався з місцевими жителями.

Еркан Петеккай не соромився публікувати на своїй сторінці в Instagram щирі емоції дружини та сина, які з чималим захопленням спостерігали за тваринами в дикій природі та дивувалися умовам життя в Африці.

Нагадаємо, що скоро 1+1 покаже глядачам найдраматичнішу прем’єру сезону – турецький серіал про любов Уламки щастя. Це історія про долю двох сімей з різних прошарків суспільства, які несподівано дізналися, що через помилку в пологовому будинку вже 15 років виховують дітей одна одної.